Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum a fost surprins Gareth Bale pe banca de rezerve. Plecarea galezului de la Real este iminentă

Ion Alexandru

Publicat 11/07/2020 la 12:17 GMT+3

Gareth Bale nu mai intră în vederile lui Zinedine Zidane la Real Madrid și cel mai probabil va părăsi clubul de pe Bernabeu la finele acestui sezon. Galezul a stat pe banca de rezerve în meciul câștigat aseară de Real cu 2-0 contra lui Alaves și a fost surprins total dezinteresat de ceea ce se întâmplă pe teren.

Gareth Bale a fost rezervă în meciul cu Alaves

Credit imagine: Imago

articol scris de Nicu Alexandru Savin
Gareth Bale travesrsează o perioadă foarte dificilă la Real Madrid. Accidentările foarte dese și forma slabă pe care a arătat-o în acest sezon au dus la o ruptură între atacantul galez și antrenorul echipei, care l-a folosit tot mai puțin în ultima vreme. Aproape sigur, Bale va pleca de la Real în această vară și cel mai probabil se va întoarce în Premier League, de unde are câteva oferte.
Se pare că galezul s-a împăcat cu ideea că nu va mai continua la Real și pare tot mai puțin interesat de ceea ce se întâmplă acolo. Imaginile surprinse cu el aseară pe banca de rezerve în timpul partidei cu Deportivo Alaves sunt foarte elocvente în acest sens.

Bale pare resemnat cu gândul că va pleca de la Real

În meciul cu Alaves, Gareth Bale a luat loc pe banca de rezerve și nu a fost utilizat nici un minut de Zinedine Zidane. De altfel, galezul a bifat doar două prezențe în cele 8 partide disputate după reluarea campionatului, în meciurile cu Eibar și Mallorca. În întreg sezonul, atacantul de 30 de ani a jucat doar 20 de partide în toate competițiile, reușind 3 goluri și 2 pase decisive, mult prea puțin pentru ceea ce se aștepta de la el.
În timpul meciului de aseară, Bale a fost surprins într-o ipostază ciudată pe banca de rezerve a stadionului Alfredo Di Stefano. Acesta stătea cu picioarele întinse, iar masca îi acoperea ochii, lucru care denotă că nu era deloc interesat de ceea ce se întâmplă pe teren.
Imaginile surprinse de televiziunea spaniolă, întăresc ideea că galezului nu îi mai pasă de clubul madrilen și că jucătorul abia așteaptă terminarea sezonului pentru a se hotărî ce va face pe viitor.
Gareth Bale a fost trasferat la Real Madrid în 2013 de la Tottenham pentru 100 de milioane de €, reprezentând la acea vreme cea mai mare sumă plătită vreodată pentru un jucător. Bale a câștigat pe Bernabeu un titlu de campion în 2017, o cupă a Spaniei în 2014 dar și 4 trofeee Uefa Champions League în 2014, 2016, 2017 și 2018.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo