0-0 a fost în ultimul El Clasico din acest deceniu, însă cei care rămân cu regrete după acest meci sunt cei de la Real Madrid. Echipa lui Zinedine Zidane a tras de 17 ori la poartă, față de numai 9 șuturi ale Barcelonei, iar numărul șuturilor pe poartă a fost dublu pentru Real (4-2).
Cei de la Real Madrid au cerut și 2 penalty-uri, unul dintre ele fiind după un contact între Raphael Varane și Clement Lenglet. Specialistul pe arbitraj al celor de la AS a susținut că ambele faze incriminate trebuiau să aducă lovituri de pedeapsă pentru Real. Cele două faze au avut loc într-un interval de doar 2 minute, în prima repriză, iar Varane a fost victima în ambele cazuri.
Varane s-a ales cu semne pe picior după intervenția lui Lenglet de la faza penalty-ului neacordat.
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
IERI LA 08:21

Reacția lui Lenglet

Fundașul francez al celor de la FC Barcelona, Clement Lenglet, s-a apărat după faza la care Varane a avut de suferit.
Am vrut să resping mingea cu capul și să am forță în miscare pentru ca mingea să ajungă cât mai departe. Din păcate, am atins piciorul lui Varane. Nu sunt genul de jucător căruia să-i placă să lovească. Pentru mine nu e penalty, sunt protagonistul fazei și știu că nu a fost intenție de a faulta. Dacă unii consideră că trebuia dat penalty, e opinia lor
Premier League
Ronaldo nu are garantat locul în echipa lui Solskjaer! "Nu e imposibil să rămână pe bancă"
13/09/2021 LA 09:04
Premier League
Solkjaer, încântat de Ronaldo. Ce a răspuns când a fost întrebat de titlu
11/09/2021 LA 17:42