Conform informațiilor L'ÉQUIPE, președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, nici nu ia în considerare o revenire a lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid. O sursă apropiată de Perez a informat jurnaliștii francezi că spaniolul încă este supărat pe Ronaldo pentru că și-a anunțat plecarea de la club chiar după ce Real a câștigat UEFA Champions League la Kiev, stricând astfel sărbătoarea madrilenilor.
Anterior, în programul tv El Chiringuito, un jurnalist foarte cunoscut din Spania, Josep Pedrerol, a susținut că agentul lui Ronaldo, celebrul Jorge Mendes, a început discuțiile cu Florentino Perez pentru revenirea la Real.

Transferul lui Ronaldo la Real era oricum unul complicat

La Liga
Cel mai bun fundaș de la Mondial, sfătuit de omul care l-a lansat să se transfere la Real Madrid
ACUM 6 ORE
Expertul Eurosport Spania, Adrian Garcia a confirmat informația: "El Chiringuito nu este o sursă de informații în privința transferurilor de obicei, dar de această dată lucrurile sunt altfel. Pedrerol este apropiat de Perez și este un fel de purtător neoficial de cuvânt al lui Real Madrid. De aceea, această informație trebuie luată în serios. Real Madrid nu are bani pentru a se lupta cu marile forțe ale Europei pentru Mbappe sau Haaland, iar readucerea lui Ronaldo poate fi un plus de moral pentru fanii echipei madrilene, care simt că distanța față de echipele din Premier League și Bayern se mărește în fiecare sezon".
Cristiano Ronaldo are 36 de ani și visează la un nou trofeu Champions League și poate chiar la un nou Balon de Aur. Cu Juventus nu poate ajunge la aceste performanțe. Problema portughezului este că mai are contract cu echipa italiană până în 2022 și asta înseamnă că Real Madrid trebuie să plătească o sumă considerabilă în vara viitoare pentru a-l readuce în La Liga.
Are forță Real Madrid să plătească 100 de milioane către Juventus și salariul lui Ronaldo în 2021? E greu de spus, dar realitatea din teren este că Real a pierdut din eficacitate și din răutate fără el în ultimii ani. Din punct de vedere sportiv, revenirea sa ar fi un mare plus pentru Zidane" spune expertul Eurosport Spania Adrian Garcia.
La Liga
Real Madrid a perfectat transferul lui Endrick! Brazilianul, cel mai scump tânăr U20 din istorie
IERI LA 16:07
Ligue 1
PSG, oferte în valoare de 93 milioane de euro refuzate! Puștiul minune, spre Real Madrid
07/12/2022 LA 11:50