Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jorge Mendes a vorbit despre posibila revenire a lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid

Ion Alexandru

Actualizat 13/03/2021 la 08:22 GMT+2

Ar putea reveni Cristiano Ronaldo la Real? Este o întrebare care în Spania face mare vâlvă în ultimele 24 de ore. Asta pentru un program tv foarte popular la Madrid, El Chiringuito, susține că agentul lui Cristiano Ronaldo a ajuns deja la Marid și discuțiile au fost demarate.

Cristiano Ronaldo, în tricoul lui Real Madrid.

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a pierdut, din nou, șansa de a se lupta cu Juventus pentru trofeul Champions League, iar Real Madrid este gata să facă o ofertă pentru a-l readuce pe Bernabeu.
Plecat în 2018 la Juventus după o dispută cu Florentino Perez, Ronaldo este pregătit să uite și să ierte pentru revenirea la Madrid.
În programul tv El Chiringuito, un jurnalist foarte cunoscut din Spania Josep Pedrerol a susținut că agentul lui, celebrul Jorge Mendes a început discuțiile cu Florentino Perez pentru revenirea la Real.
Expertul Eurosport Spania, Adrian Garcia a confirmat informația: "El Chiringuito nu este o sursă de informații în privința transferurilor de obicei, dar de această dată lucrurile sunt altfel. Pedrerol este apropiat de Perez și este un fel de purtător neoficial de cuvânt al lui Real Madrid. De aceea, această informație trebuie luată în serios. Real Madrid nu are bani pentru a se lupta cu marile forțe ale Europei pentru Mbappe sau Haaland, iar readucerea lui Ronaldo poate fi un plus de moral pentru fanii echipei madrilene, care simt că distanța față de echipele din Premier League și Bayern se mărește în fiecare sezon"
Cristiano Ronaldo a jucat la Real Madrid în perioada 2009-2018

Revine Cristiano Ronaldo la Real Madrid?

Cristiano Ronaldo are 36 de ani și visează la un nou trofeu Champions League și poate chiar la un nou Balon de Aur. Cu Juventus nu poate ajunge la aceste performanțe! Problema portughezului este că mai are contract cu echipa italiană până în 2022 și asta înseamnă că Real Madrid trebuie să plătească o sumă considerabilă în vara viitoare pentru a-l readuce în La Liga.
"Are forță Real Madrid să plătească 100 de milioane către Juventus și salariul lui Ronaldo în 2021? E greu de spus, dar realitatea din teren este că Real a pierdut din eficacitate și din răutate fără el în ultimii ani. Din punct de vedere sportiv, revenirea sa ar fi un mare plus pentru Zidane" spune expertul Eurosport Spania Adrian Garcia.
Cotidianul madrilen AS are informații referitoare la o discuției pe care Ronaldo a avut-o cu apropiații lui. Portughezul este încrezător că poate fi un mentor pentru puștii pe care Zidane s-a bazat din ce în ce mai mult în atacul Realului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo