Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo, transferat la Real Madrid în vară? Zidane a fost întrebat în conferința de azi de mutare

Cristian Mihală

Publicat 12/03/2021 la 15:03 GMT+2

Zinedine Zidane a fost întrebat într-o conferință de presă despre posibilitatea ca Ronaldo să se întoarcă în vară la Real Madrid. Francezul a vorbit la superlativ de portughez, dar a refuzat să comenteze, din respect pentru Juventus și pentru fotbalist.

Zinedine Zidane Cristiano Ronaldo Real Madrid 2016

Credit imagine: LaPresse

Ronaldo nu mai e o prioritate pentru Juventus, salariul uriaș primit nefiind tradus în performanțe în Champions League. De când a venit fotbalistul cu 5 Ligi ale Campionilor la Torino, bianconerii au fost eliminați de Ajax (sferturi), de Lyon și Porto (optimi) în Ligă.

Ronaldo, între PSG și Real Madrid

Ca atare, oficialii "Bătrânei Doamne" nu doar că nu iau în calcul în prezent să îi prelungească înțelegerea scadentă în 2022, dar se gândesc serios să îl vândă, în vară. Se vorbește despre variantele PSG și Real Madrid, presa din Spania anunțând azi că agentul său l-a contactat deja pe Florentino Perez pentru a demara negocierile.
Întrebat în legătură cu o astfel de variantă, Zidane a vorbit la superlativ despre fotbalistul alături de care a câștigat 3 Ligi ale Campionilor la rând, însă nu a oferit un răspuns ferm. Nici nu aveam cum să o facă, în contextul în care tehnicianul francez e mereu extrem de atent la discursul său, nedorind să jignească vreun club.
"Știți cine este Cristiano, ce a făcut pentru Real Madrid și cât de mult îl iubim. Aici a făcut istorie, este magnific. Acum este jucător la Juve și nu vă pot spune nimic despre un transfer înapoi pe Bernabeu. E fotbalistul altui club și trebuie să respect aceste lucru", a spus Zidane, în conferința de presă dinaintea disputei cu Elche.

Zidane, despre prelungirea contractului lui Sergio Ramos

Conștienți de importanța lui Ramos pentru clubul de pe Bernabeu, oficialii i-au oferit jucătorului o prelungire pe încă un sezon a înțelegerii scadente în vară, în aceleași condiții financiare (12 milioane de € pe sezon), asta după ce primele oferte presupuneau un salariu mai mic. Fundașul nu a fost de acord, iar Real a venit cu o înțelegere pe două sezoane. Nici această variantă nu a fost agreată, căpitanul dorind un contract pe trei sezoane.
În acest moment negocierile au stagnat, după cum a recunoscut chiar fotbalistul, dar Zidane îl dorește în continuare în lot.
"Ca antrenor pot spune doar că vreau să continue aici. Sergio a spus că vrea să joace până la 40 de ani. Este un jucător special, intenția lui este bună și e suficient de matur să știe când să se oprească. În fiecare an se va monitoriza și va ști dacă poate să evolueze la cel mai înalt nivel. Eu sper să rămână alături de noi", a mai spus Zidane.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo