”Există foarte multe incertitudini. Mi-ar plăcea să pot spune ceva, dar nu e nimic nou. Mi-ar plăcea să fie. M-am gândit în ultimul timp doar la revenirea de după accidentare și la încheierea acestui sezon în cel mai bun mod posibil. Nu există nimic nou despre prelungirea contractului.
Când va exista ceva, voi fi primul care va ieși și va anunța. Dar sunt liniștit în continuare, concentrat pe acest final de sezon”, a afirmat Ramos, conform AS.

Sergio Ramos, negocieri dificile cu Real Madrid

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Negocierile dintre Real Madrid și Sergio Ramos s-au desfășurat lent încă de la începutul acestui sezon. Bugetul clubului a fost serios afectat de pandemie, iar pretențiile căpitanului sunt în continuare foarte mari, atât în privința valorii contractului, dar mai ales a duratei acestuia.
Conștienți de importanța lui Ramos pentru clubul de pe Bernabeu, oficialii au cedat primii și i-au oferit jucătorului o prelungire pe încă un sezon a înțelegerii în aceleași condiții financiare (12 milioane de € pe sezon), asta după ce primele oferte presupuneau un salariu mai mic.
Mingea e acum în terenul lui Ramos, care a ezitat însă să ofere un răspuns până acum. Presa internațională a scris că PSG sau Manchester City abia așteaptă ca Ramos să rămână liber de contract pentru a-l înregimenta, iar legendarul jucător al madrilenilor ar putea fi tentat de o nouă aventură pe final de carieră.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59