Negocierile dintre Real Madrid și Sergio Ramos s-au desfășurat lent încă de la începutul acestui sezon. Bugetul clubului a fost serios afectat de pandemie, iar pretențiile căpitanului sunt în continuare foarte mari, atât în privința valorii contractului, dar mai ales a duratei acestuia.
Conștienți de importanța lui Ramos pentru clubul de pe Bernabeu, oficialii au cedat primii și i-au oferit jucătorului o prelungire pe încă un sezon a înțelegerii în aceleași condiții financiare (12 milioane de € pe sezon), asta după ce primele oferte presupuneau un salariu mai mic.
https://i.eurosport.com/2021/01/10/2968455.jpg
Cupa Mondială FIFA
Sergio Ramos a rupt tăcerea, după ce a fost lăsat în afara lotului Spaniei pentru CM din Qatar
14/11/2022 LA 16:19

Sergio Ramos trebuie să-și decidă viitorul până la finalul lunii

Mingea e acum în terenul lui Ramos, care a ezitat însă să ofere un răspuns până acum. Presa internațională a scris că PSG sau Manchester City abia așteaptă ca Ramos să rămână liber de contract pentru a-l înregimenta, iar legendarul jucător al madrilenilor ar putea fi tentat de o nouă aventură pe final de carieră.
Jurnaliștii de la Marca anunță că boardu-ul de pe Bernabeu s-a săturat să aștepte un răspuns din partea lui Ramos și i-au transmis acestuia un ultimatum. Astfel, fundașul mai are timp doar până la finalul lunii martie pentru a se decide dacă va continua sau nu la Real. Conducătorii Realului vor un răspuns cât mai rapid din partea căpitanului, deoarece vor să caute soluții pentru viitor dacă acesta va decide să plece de la Madrid.
Sergio Ramos este din 2005 la Real Madrid, club cu care a câștigat toate trofeele posibile, dintre care cele mai importante fiind cele 5 titluri în La Liga și cele 4 trofee UEFA Champions League.
Un alt jucător al madrilenilor care are o ofertă de prelungire a contractului este Lucas Vasquez. Nici acesta nu a oferit deocamdată un răspuns, presa iberică notând că impresarii acestui discută și cu alte cluburi.
https://i.eurosport.com/2021/03/04/3005943.jpg
Cupa Mondială FIFA
Sergio Ramos nu a fost inclus în lotul Spaniei pentru Mondial! Reacția promptă a unui star de la PSG
11/11/2022 LA 12:41
Cupa Mondială FIFA
Carlo Ancelotti știe cine e jucătorul care nu trebuie să lipsească din lotul Spaniei pentru Mondial
03/11/2022 LA 16:07