Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, ultimatum pentru Ramos! Căpitanul are o ofertă pe masă și trebuie să ia urgent decizia

Nicu Savin

Publicat 06/03/2021 la 14:11 GMT+2

Prelungirea contractului lui Sergio Ramos este o problemă apăsătoare pentru conducătorii lui Real Madrid, iar trecerea timpului fără un răspuns din partea jucătorului ține fanii în suspans. Presa spaniolă anunță că Florentino Perez s-a săturat să aștepte și i-a transmis un ultimatum căpitanului, care nu mai are prea mult timp la dispoziție pentru a-și decide viitorul.

Sergio Ramos (Real Madrid)

Credit imagine: Getty Images

Negocierile dintre Real Madrid și Sergio Ramos s-au desfășurat lent încă de la începutul acestui sezon. Bugetul clubului a fost serios afectat de pandemie, iar pretențiile căpitanului sunt în continuare foarte mari, atât în privința valorii contractului, dar mai ales a duratei acestuia.
Conștienți de importanța lui Ramos pentru clubul de pe Bernabeu, oficialii au cedat primii și i-au oferit jucătorului o prelungire pe încă un sezon a înțelegerii în aceleași condiții financiare (12 milioane de € pe sezon), asta după ce primele oferte presupuneau un salariu mai mic.
Sergio Ramos

Sergio Ramos trebuie să-și decidă viitorul până la finalul lunii

Mingea e acum în terenul lui Ramos, care a ezitat însă să ofere un răspuns până acum. Presa internațională a scris că PSG sau Manchester City abia așteaptă ca Ramos să rămână liber de contract pentru a-l înregimenta, iar legendarul jucător al madrilenilor ar putea fi tentat de o nouă aventură pe final de carieră.
Jurnaliștii de la Marca anunță că boardu-ul de pe Bernabeu s-a săturat să aștepte un răspuns din partea lui Ramos și i-au transmis acestuia un ultimatum. Astfel, fundașul mai are timp doar până la finalul lunii martie pentru a se decide dacă va continua sau nu la Real. Conducătorii Realului vor un răspuns cât mai rapid din partea căpitanului, deoarece vor să caute soluții pentru viitor dacă acesta va decide să plece de la Madrid.
Sergio Ramos este din 2005 la Real Madrid, club cu care a câștigat toate trofeele posibile, dintre care cele mai importante fiind cele 5 titluri în La Liga și cele 4 trofee UEFA Champions League.
Un alt jucător al madrilenilor care are o ofertă de prelungire a contractului este Lucas Vasquez. Nici acesta nu a oferit deocamdată un răspuns, presa iberică notând că impresarii acestui discută și cu alte cluburi.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo