Negocierile dintre Real Madrid și Sergio Ramos s-au desfășurat lent încă de la începutul acestui sezon. Bugetul clubului a fost serios afectat de pandemie, iar pretențiile căpitanului sunt în continuare foarte mari, atât în privința valorii contractului, dar mai ales a duratei acestuia.
Conștienți de importanța lui Ramos pentru clubul de pe Bernabeu, oficialii au cedat primii și i-au oferit jucătorului o prelungire pe încă un sezon a înțelegerii în aceleași condiții financiare (12 milioane de € pe sezon), asta după ce primele oferte presupuneau un salariu mai mic.
https://i.eurosport.com/2021/01/10/2968455.jpg
Liga
Perez a numit singurul jucător inamovibil la Real Madrid: "De neatins". Nu îl dă la schimb pe Mbappe
IERI LA 06:06

Sergio Ramos trebuie să-și decidă viitorul până la finalul lunii

Mingea e acum în terenul lui Ramos, care a ezitat însă să ofere un răspuns până acum. Presa internațională a scris că PSG sau Manchester City abia așteaptă ca Ramos să rămână liber de contract pentru a-l înregimenta, iar legendarul jucător al madrilenilor ar putea fi tentat de o nouă aventură pe final de carieră.
Jurnaliștii de la Marca anunță că boardu-ul de pe Bernabeu s-a săturat să aștepte un răspuns din partea lui Ramos și i-au transmis acestuia un ultimatum. Astfel, fundașul mai are timp doar până la finalul lunii martie pentru a se decide dacă va continua sau nu la Real. Conducătorii Realului vor un răspuns cât mai rapid din partea căpitanului, deoarece vor să caute soluții pentru viitor dacă acesta va decide să plece de la Madrid.
Sergio Ramos este din 2005 la Real Madrid, club cu care a câștigat toate trofeele posibile, dintre care cele mai importante fiind cele 5 titluri în La Liga și cele 4 trofee UEFA Champions League.
Un alt jucător al madrilenilor care are o ofertă de prelungire a contractului este Lucas Vasquez. Nici acesta nu a oferit deocamdată un răspuns, presa iberică notând că impresarii acestui discută și cu alte cluburi.
https://i.eurosport.com/2021/03/04/3005943.jpg
Liga
Real Madrid, "fereastră de transferuri a nebuniei". Aşa va arăta noua echipă "galactică" a lui Perez
09/04/2021 LA 05:49
Champions League
Real Madrid - Liverpool, în Champions League. Cum s-au schimbat de la finala Ligii, din 2018
05/04/2021 LA 11:15