Atât contractul lui Sergio Ramos cât și cel al lui Lucas Vazquez expiră pe 30 iunie 2021, astfel că cei doi jucători pot negocia acum cu orice club doresc pentru a pleca liberi de contract în această vară.

Conform MARCA, ambii au respins cele mai recente oferte ale conducerii madrilene și ”nu există optimism” privind o rezolvare a situației prea curând. Negocierile sunt complicate și de efectele pandemiei de coronavirus, capacitatea financiară a Realului fiind limitată în prezent.

Liga
Președintele La Liga le acuză pe Manchester City și PSG că sunt ”dopate financiar”
ACUM 3 ORE

Președintele Realului, Florentino Perez, pare să adopte o atitudine fermă cu doi dintre cei mai importanți jucători pentru Zidane pentru a asigura stabilitatea financiară a clubului. Săptămâna aceasta, postul de radio Onda Cero a informat că PSG i-a oferit lui Ramos un contract pe trei ani cu un salariu de 15 milioane de euro pe sezon.

Bayern și PSG, interesate de serviciile lui Sergio Ramos

Mai mult, cotidianul german TZ a sugerat că și Bayern Munchen ar fi interesată de serviciile lui Ramos. Spaniolul de 34 de ani este varianta de rezervă a bavarezilor în caz că transferul lui Dayot Upamecano nu se concretizează și David Alaba și Jerome Boateng vor părăsi campioana Germaniei.

Sergio Ramos a jucat în 668 de meciuri pentru Real Madrid de când a sosit la club de la Sevilla în 2005, însă ar putea să plece acum pe gratis în această vară.

Fratele și agentul său, Rene Ramos, a turnat gaz pe foc mai devreme luna aceasta când a repostat un tweet al jurnalistului Alfredo Duro, în care acesta avea vorbe dure pentru conducerea Realului.

”Cineva va trebui să explice cum s-a ajuns în acest punct. Să îi permiți căpitanului tău, una dintre legendele Madridului, să apară în echipe ale jucătorilor care pot pleca liberi de contract”, a scris atunci Duro.

Liga
Barcagate | Lista neagră a lui Bartomeu! Ce persoane trebuiau discreditate pe rețelele sociale
ACUM 4 ORE
Liga
Șeful La Liga, conflict cu Manchester City pe tema fairplay-ului financiar
ACUM 21 ORE