Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid i-a făcut o nouă ofertă lui Sergio Ramos! Totul depinde de căpitanul madrilenilor

Nicu Savin

Actualizat 03/03/2021 la 20:06 GMT+2

Prelungirea contractului lui Sergio Ramos este un obictiv esențial pentru Florentino Perez, iar presa iberică scrie că board-ul de pe Santiago Bernabeu a venit cu o nouă ofertă pentru căpitanul echipei, una care va fi greu de refuzat de acesta.

Sergio Ramos

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid nu-și permite să-și piardă căpitanul și unul dintre cei mai importanți jucători din ultimii 15 ani. În primul rând ar fi o lovitură de imagine pentru campioana Spaniei, iar apoi Ramos a demonstrat în ultimi vreme că în ciuda vârstei rămâne unul dintre cei mai buni fundași centrali din lume.
Încă de la începutul acestui sezon, negocierile dintre Real Madrid și Sergio Ramos s-au desfășurat cu dificultate. Situația financiară nu tocmai roz a clubului, dar și pretențiile privind valoarea și mai ales durata contractului din partea jucătorului au făcut să nu se ajungă la un consens până în momentul de față.
Presa internațională a speculat că PSG sau Manchester City sunt gata să îi ofere un contract stelar lui Sergio Ramos, dar se pare că fundașul are șanse tot mai mari de a continua pe Bernabeu.
Sergio Ramos - Real Madrid

Real Madrid îi oferă încă un an de contract lui Sergio Ramos în aceleași condiții financiare

Mundo Deportivo scrie că Real Madrid i-a propus lui Ramos prelungirea contractului pentru încă un sezon, în aceleași condiții financiare ca cele din actuala înțelegere, urmând ca pe parcursul stagiunii viitoare să se poarte noi negocieri, scopul madrilenilor fiind de a-l face pe Ramos să-și încheie cariera pe Bernabeu.
Dacă Ramos va accepta ultima ofertă a clubului, va câștiga și anul viitor tot 12 milioane de € pe sezon. Astfel, Real Madrid va avea ulterior suficient timp pentru a-i pregăti lui Ramos un nou contract, în funcție și de bugetul clubului, dar și de evoluțiile acestuia.
Evident, căpitanul madrilenilor și-ar dori să semneze acum un contract pe o perioadă mai lungă, deoarece nimic nu-i garantează că anul viitor va fi în aceeași formă fizică și sportivă pentru a-și permite să ceară la fel de mulți bani și nici că alte cluburi dispuse să-i satisfacă dolenațele financiare vor mai fi la fel de interesate de el.
Sergio Ramos este din 2005 la Real Madrid, club cu care a câștigat toate trofeele posibile, dintre care cele mai importante fiind cele 5 titluri în La Liga și cele 4 trofee UEFA Champions League.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo