Real Madrid și Sergio Ramos s-au așezat la masa negoierilor pentru o nouă înțelgere (actuala expiră în vara acestui an), dar până în acest moment nu s-a ajuns la un numitor comun. SPORT ES anunță azi că șeicii PSG încearcă să îl deturneze pe apărător. Potrivit sursei citate, campioana Franței i-a propus lui Ramos un contract pe 3 ani cu un salariu de 15 milioane de euro pe sezon.
Fudașul ar dori să continue la Madrid, însă, din câte se pare, Real îi oferă o înțelgere valabilă pe o singură stagiune (2021-2022), urmând ca apoi să renegocieze o eventuală nouă înțelgere. Dacă această ofertă s-a concretiza într-o înețelegere între Florentino Perez și Al Khelaifi, Ramos ar deveni la 35 de ani unul din cei mai bine plătiți fundași din lume, fiind depășit doar de Virgil van Dijk de la Liverpool și Matthjis de Ligt de la Juventus.

Sergio Ramos, atras pe Parc des Princes cu o "ofertă amețitoare"

Cupa Mondială FIFA
Sergio Ramos, mesaj de lider adevărat, după ce Spania a părăsit în genunchi Mondialul din Qatar
IERI LA 11:15
Oficialii de pe Bernabeu vorbesc la superlativ despre fundaș, însă până acum nu au reușit să ajungă la un numitor comun cu apărătorul de 34 de ani: "Ramos își va încheia cariera la Real Madrid. El reprezintă mai mult decât un căpitan, este o emblemă a clubului", a declarat Florentino Perez, președintele galacticilor.
Fostul fundaș al Sevillei a venit pe Bernabeu în 2005 și are peste 650 de apariții în tricoul Blanco. Acesta a câștigat La Liga de 5 ori și Champions League de 4 ori cu Real Madrid. În prezent, Sergio Ramos este evaluat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 14 milioane de euro, în ciuda faptului că este de departe unul dintre cei mai buni fundași din lume.
Cupa Mondială FIFA
Sergio Ramos a rupt tăcerea, după ce a fost lăsat în afara lotului Spaniei pentru CM din Qatar
14/11/2022 LA 16:19
Cupa Mondială FIFA
Sergio Ramos nu a fost inclus în lotul Spaniei pentru Mondial! Reacția promptă a unui star de la PSG
11/11/2022 LA 12:41