Real Madrid și Sergio Ramos s-au așezat la masa negoierilor pentru o nouă înțelgere (actuala expiră în vara acestui an), dar până în acest moment nu s-a ajuns la un numitor comun. SPORT ES anunță azi că șeicii PSG încearcă să îl deturneze pe apărător. Potrivit sursei citate, campioana Franței i-a propus lui Ramos un contract pe 3 ani cu un salariu de 15 milioane de euro pe sezon.
Fudașul ar dori să continue la Madrid, însă, din câte se pare, Real îi oferă o înțelgere valabilă pe o singură stagiune (2021-2022), urmând ca apoi să renegocieze o eventuală nouă înțelgere. Dacă această ofertă s-a concretiza într-o înețelegere între Florentino Perez și Al Khelaifi, Ramos ar deveni la 35 de ani unul din cei mai bine plătiți fundași din lume, fiind depășit doar de Virgil van Dijk de la Liverpool și Matthjis de Ligt de la Juventus.

Sergio Ramos, atras pe Parc des Princes cu o "ofertă amețitoare"

Liga
"E cel mai tare meci și fără Messi și Ronaldo!" Benzema, despre primul El Clasico al sezonului
16/10/2021 LA 15:20
Oficialii de pe Bernabeu vorbesc la superlativ despre fundaș, însă până acum nu au reușit să ajungă la un numitor comun cu apărătorul de 34 de ani: "Ramos își va încheia cariera la Real Madrid. El reprezintă mai mult decât un căpitan, este o emblemă a clubului", a declarat Florentino Perez, președintele galacticilor.
Fostul fundaș al Sevillei a venit pe Bernabeu în 2005 și are peste 650 de apariții în tricoul Blanco. Acesta a câștigat La Liga de 5 ori și Champions League de 4 ori cu Real Madrid. În prezent, Sergio Ramos este evaluat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 14 milioane de euro, în ciuda faptului că este de departe unul dintre cei mai buni fundași din lume.
Ligue 1
Al-Khelaifi, rugat de mai mulți fotbaliști să scape de unul dintre starurile transferate de PSG
16/10/2021 LA 14:32
Ligue 1
Al-Khelaifi și-a pierdut complet răbdarea! Un star adus pe gratis în vară la PSG are bagajele făcute
14/10/2021 LA 13:26