Deși a ajuns la 34 de ani, Ramos rămâne unul dintre cei mai importanți jucători ai Realului. Venit pe Bernabeu în 2005, fundașului îi expiră contractul în vară, iar fanii au început să își facă griji.
Marca scrie azi că oficialii grupării din capitala Spaniei au demarat deja negocierile pentru prelungirile contractelor pentru trei jucători: Carvajal, Modric și Ramos. Considerat unul dintre cei mai buni fundași din lume, Ramos nu ar trebui în mod normal să le ofere emoții celor din conducere, însă un eventual blocaj în negocieri ar putea duce la o adevărată criză pentru Florentino Perez. Pentru că apărătorul iberic e văzut un adevărat simbol al Realului, un fotbalist care se identifică perfect cu istoria modernă a clubului de pe Bernabeu. Iar fanii nu ar ierta boardul dacă acesta ar pleca.
"Posibil o operațiune mai complexă și delicată decât gestionarea plecării lui Cristiano Ronaldo. Pentru că Ramos e simbolul Realului. Totuși, cu excepția cazului în care Sergio ar dori neapărat să încerce un alt campionat, nu ar trebui să existe vreun motiv pentru care el să nu semneze prelungirea", notează Marca.
Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
20/09/2021 LA 05:05

Zidane, convins că Sergio Ramos rămâne

La finalul partidei din Champions League, 3-2 cu Inter, în care Ramos a marcat al 100-lea gol pentru formația blanco, Zidane a vorbit la superlativ despre fundașul spaniol și i-a anunțat pe suporteri că nu au niciun motiv să își facă griji.
Căpitanul va rămâne la Real Madrid până la finalul carierei, e convins tehnicianul de pe Bernabeu.
"E liderul nostru, căpitanul nostru, îl vrem pentru totdeauna lângă noi. Ne arată în fiecare meci cât de mult își dorește victoria, e un exemplu. Nu am niciun dubiu că își va prelungi contractul și va continua să scrie istorie în tricoul lui Real Madrid", a spus Zidane după meci.
Ligue 1
Al Khelaifi, întrebat cum a putut refuza 220 milioane€ pentru Mbappe. Răspunsul oferit
08/09/2021 LA 15:15
Ligue 1
"Va câștiga UCL cu PSG și apoi va face asta!" Unde va juca Messi înainte de a se retrage
03/09/2021 LA 10:02