Deși a ajuns la 34 de ani, Ramos rămâne unul dintre cei mai importanți jucători ai Realului. Venit pe Bernabeu în 2005, fundașului îi expiră contractul în vară, iar fanii au început să își facă griji.
Marca scrie azi că oficialii grupării din capitala Spaniei au demarat deja negocierile pentru prelungirile contractelor pentru trei jucători: Carvajal, Modric și Ramos. Considerat unul dintre cei mai buni fundași din lume, Ramos nu ar trebui în mod normal să le ofere emoții celor din conducere, însă un eventual blocaj în negocieri ar putea duce la o adevărată criză pentru Florentino Perez. Pentru că apărătorul iberic e văzut un adevărat simbol al Realului, un fotbalist care se identifică perfect cu istoria modernă a clubului de pe Bernabeu. Iar fanii nu ar ierta boardul dacă acesta ar pleca.
"Posibil o operațiune mai complexă și delicată decât gestionarea plecării lui Cristiano Ronaldo. Pentru că Ramos e simbolul Realului. Totuși, cu excepția cazului în care Sergio ar dori neapărat să încerce un alt campionat, nu ar trebui să existe vreun motiv pentru care el să nu semneze prelungirea", notează Marca.
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
22/05/2022 LA 05:04

Zidane, convins că Sergio Ramos rămâne

La finalul partidei din Champions League, 3-2 cu Inter, în care Ramos a marcat al 100-lea gol pentru formația blanco, Zidane a vorbit la superlativ despre fundașul spaniol și i-a anunțat pe suporteri că nu au niciun motiv să își facă griji.
Căpitanul va rămâne la Real Madrid până la finalul carierei, e convins tehnicianul de pe Bernabeu.
"E liderul nostru, căpitanul nostru, îl vrem pentru totdeauna lângă noi. Ne arată în fiecare meci cât de mult își dorește victoria, e un exemplu. Nu am niciun dubiu că își va prelungi contractul și va continua să scrie istorie în tricoul lui Real Madrid", a spus Zidane după meci.
Liga
Cum ar fi arătat cele mai tari echipe din La Liga dacă nu ar fi vândut niciun jucător în ultimii ani
29/04/2022 LA 09:24
Ligue 1
"Sergio Ramos știe că a greșit!" În ce condiții ar fi putut să continue la Real Madrid
21/04/2022 LA 04:47