Eric Garcia părea un caz încheiat pentru Manchester City în urmă cu câteva luni. Inclusiv Pep Guardiola a confirmat că fundașul nu își va prelungi contractul cu "cețenii" și va ajunge la Barcelona. Catalanii și jucătorul au ajuns la un acord de principiu, dar nu s-a semnat nimic, însă urma ca la finele sezonului totul să fie perfectat.
Situația s-a schimbat însă odată cu venirea lui Joan Laporta la conducerea clubului de pe Camp Nou. Acesta a ordonat un audit financiar, iar rezultatele sunt îngrijorătoare, astfel că l-a înștiințat pe agentul lui Garcia, Ivan de la Pena, că oferta inițială nu mai este valabilă.

Eric Garcia ar putea continua la Manchester City

Liga
Messi, întâlnire "de gradul 0" cu Laporta! Cum ar putea rămâne argentinianul la Barcelona
ACUM 10 ORE
Barcelona nu și-a pierdut interesul pentru fundaș, dar vrea să-i ofere un contract mai mic, lucru care ar putea influența decizia acestuia. De altfel, Garcia a cerut timp de gândire și ia în calcul inclusiv să rămână la City, care i-a făcut de asemenea o ofertă, cel mai probabil mai mare decât noua propunere de la Barcelona.
Totuși, Garcia ar putea alege cu sufletul. El a crescut la Academia Barcelonei și a confirmat în dese rânduri că marea sa dorință este de a juca la echipa mare a clubului de pe Camp Nou. Barcelona a dorit să îl ia pe Garcia încă din iarnă, dar City a cerut 5 milioane de €, iar catalanii au refuzat să plătească, preferând să așteăpte finalul sezonului pentru a-l semna gratis.
Acum, Barcelona l-ar putea pierde pe Eric Garcia. Fundașul are numai 20 de ani și a avut evoluții solide sub comanda lui Gaurdiola. El este conștient că fiind liber în vară devine foarte atractiv pentru marile cluburi și ar putea profita de acest lucru pentru a obține un contract mai avantajos din punct de vedere financiar.
https://i.eurosport.com/2021/04/07/3024917.jpg
Premier League
Raheem Sterling nu mai e titular de drept la City, iar un club gigantic e interesat să-l transfere
IERI LA 09:53
Fotbal
Noul puști minune al Barcelonei a refuzat 2 granzi din Premier League: "Am refuzat o groază de bani"
IERI LA 07:46