Eric Garcia părea un caz încheiat pentru Manchester City în urmă cu câteva luni. Inclusiv Pep Guardiola a confirmat că fundașul nu își va prelungi contractul cu "cețenii" și va ajunge la Barcelona. Catalanii și jucătorul au ajuns la un acord de principiu, dar nu s-a semnat nimic, însă urma ca la finele sezonului totul să fie perfectat.
Situația s-a schimbat însă odată cu venirea lui Joan Laporta la conducerea clubului de pe Camp Nou. Acesta a ordonat un audit financiar, iar rezultatele sunt îngrijorătoare, astfel că l-a înștiințat pe agentul lui Garcia, Ivan de la Pena, că oferta inițială nu mai este valabilă.

Eric Garcia ar putea continua la Manchester City

Liga
Laporta s-a decis: Koeman rămâne la Barcelona! Ce condiții trebuie să respecte antrenorul
03/06/2021 LA 06:38
Barcelona nu și-a pierdut interesul pentru fundaș, dar vrea să-i ofere un contract mai mic, lucru care ar putea influența decizia acestuia. De altfel, Garcia a cerut timp de gândire și ia în calcul inclusiv să rămână la City, care i-a făcut de asemenea o ofertă, cel mai probabil mai mare decât noua propunere de la Barcelona.
Totuși, Garcia ar putea alege cu sufletul. El a crescut la Academia Barcelonei și a confirmat în dese rânduri că marea sa dorință este de a juca la echipa mare a clubului de pe Camp Nou. Barcelona a dorit să îl ia pe Garcia încă din iarnă, dar City a cerut 5 milioane de €, iar catalanii au refuzat să plătească, preferând să așteăpte finalul sezonului pentru a-l semna gratis.
Acum, Barcelona l-ar putea pierde pe Eric Garcia. Fundașul are numai 20 de ani și a avut evoluții solide sub comanda lui Gaurdiola. El este conștient că fiind liber în vară devine foarte atractiv pentru marile cluburi și ar putea profita de acest lucru pentru a obține un contract mai avantajos din punct de vedere financiar.
https://i.eurosport.com/2021/04/07/3024917.jpg
Liga
Barcelona a anunțat al treilea transfer al verii! Cine este fotbalistul care s-a întors pe Camp Nou
02/06/2021 LA 10:33
Fotbal
Barcelona nu renunță ușor la Lewandowski! O nouă contestație depusă privind suspendarea polonezului
06/12/2022 LA 09:29