Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FC Barcelona e gata să renunțe la un jucător pe care a plătit 31 de milioane de euro

Nicu Savin

Actualizat 26/04/2021 la 14:49 GMT+3

FC Barcelona are în curte mai mulți fotbaliști tineri de mare perspectivă, dar presa apropiată de clubul catalan scrie că unul dintre aceștia ar putea fi cedat în vară, deși s-a plătit o sumă considerabilă în schimbul său.

Jucătorii Barcelonei, celebrând un gol marcat de Tricncao într-un meci cu Alves

Credit imagine: Getty Images

După un început de stagiune mai puțin reușită, FC Barcelona și-a revenit incredibil pe acest final de sezon. Catalanii au cucerit Cupa Spaniei și au prima șansă și în La Liga. Ronald Koeman găsit sistemul ideal în care jucătorii pe care îi are la dispoziție dau randamentul maxim, însă formula folosită cu precădere de olandez îi afectează pe unii dintre fotbaliștii săi.
Este cazul lui Trincao, fotbalist pe care Barcelona a plătit 31 de milioane de € în ianuarie 2020. Atacantul venit de la Braga și considerat unul dintre fotbaliștii care reprezintă viitorul clubului nu a reușit să se impună prea des în formula de start și sport.es susține că acesta ar putea pleca în vară.
Francisco Trincao

Barcelona ar putea renunța în vară la Trincao

Bugetul Barcelonei a suferit foarte mult din cauza pandemiei de Covid-19, iar vânzarea lui Trincao ar putea genera un venit consistent, calitățile portughezului fiind evidente și e foarte posibil ca acesta să fie dorit de cluburi importante.
Trincao a jucat în 29 de partide în toate competițiile din acest sezon, marcând de 3 ori și oferind 2 pase decisive, dar numai de 7 ori a fost titular. Sistemul 3-5-2 preferat de Koeman l-a lăsat mai mereu pe Trincao în afara echipei, el fiind introdus de cele mai multe ori pe final.
Trincao a fost crescut de Braga și are contract cu Barcelona până în 2025. Atacantul cu 6 selecții la naționala mare a Portugaliei este cotat la 25 de milioane de €.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo