Lupta la titlu în Spania devine mai strânsă cu fiecare etapă care trece. Dacă aseară Real Madrid a făcut un pas greșit, reușind doar un egal cu Betis acasă, astăzi Barcelona a obținut cele trei puncte în deplasarea dificilă de la Villareal.
Samuel Chukwueze a deschis scorul pentru echipa lui Unai Emery în minutul 26. El a primit o pasă filtrantă excelentă de la Pau Torres, care a surprins fundașii catalani mult prea avansați iar vârful nigerian l-a driblat pe ter Stegen și a finalizat apoi fără probleme.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Villareal - Barcelona 1-2. Victorie esențială pentru catalani

Totuși, răspunsul Barcelonei a venit aproape instantaneu. Antoine Griezmann a adus egalarea doar un minut mai târziu. Mingueza a oferit o pasă lungă excelentă iar cursa atacantului francez s-a încheiat cu un gol după un lob prin care l-a învins pe Asenjo.
Totul s-a decis în prima repriză. Doar șapte minute mai târziu, tot Griezmann a fost cel care a marcat ceea ce avea să fie golul decisiv. Foyth nu l-a depistat pe francez când a pasat înapoi la Asenjo iar Griemzmann a sprintat, a recuperat mingea și a marcat fără probleme..
În minutul 67 șansele celor de la Villareal de a egala au scăzut dramatic după o intrare extrem de dură și complet inutilă a lui Trigueros asupra lui Messi care i-a adus și cartonașul roșu.
Astfel, dacă Barcelona va câștiga meciul și meciul restant iar Atletico Madrid nu va reuși victoria în această seară la Bilbao, catalanii ar putea trece pe primul loc mai repede decât ar fi crezut oricine. Mai mult, urmează să se joace și meciul direct dintre cele două contracandidate la titlu.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59