Pauza dintre sezoane s-a terminat pentru echipele din Spania, iar acestea și-au început deja pregătirile pentru noua stagiune. Din păcate, mai mult de jumătate dintre echipe au confirmat că au depistat jucători infectați cu coronavirus la testele pe care le-au efectuat la revenirea din vacanță.

Athletic Bilbao are cele mai multe cazuri

După ce Atletico Madrid a confirmat că A.Correa și S.Vrsaljko sunt infectați cu coronavirus, ieri a venit rândul Barcelonei să anunțe că tânărul Jean Clair Todibo a fost testat pozitiv.
Fotbal
Christophe Galtier, cel mai "francez" antrenor de top
27/10/2021 LA 12:03
Nu toate cluburile au specificat numele jucătorilor infectați, dar unii dintre ei au făcut-o prin intermediul rețelelor de socializare. Aceștia sunt în mare parte asimptomatici și vor sta în izolare până lucrurile se vor stabiliza, iar echipele continuă pregătirea cu jucătorii care nu au probleme.
Athletic Bilbao este clubul cel mai afectat de pandemie, având 6 jucători infectați, printre care și vedeta Inaki Williams. Deportivo Alaves a raportat 3 cazuri, Celta Vigo, Valencia, Huesca au câte 2 asemenea cazuri, în timp ce Osasuna, Valladolid, Betis Sevilla și Granada au câte un singur caz.
Ultimul club care a anunțat un caz de coronavirus în cadrul echipei este Real Valladolid, însă echipa patronată de Ronaldo nu a menționat dacă este vorba de un jucător sau un membru al staff-ului.
Din cauza acestei situații, cluburile trebuie să își modifice planurile de pregătire și multă lume deja se întreabă dacă nu cumva startul noului sezon va fi amânat. Noua stagiune din La Liga ar urma să debuteze pe 12 sau 19 septembrie, dar dacă aceste cazuri se vor înmulți, reluarea fotbalului în Spania va fi pusă în pericol.
Liga
Viitorul Barcelonei depinde de 5 factori cheie. În ce se transformă clubul catalan?
02/09/2021 LA 11:32
Ligue 1
Nice și Olympique Marseille și-au aflat primele sancțiuni după incidentul din Ligue 1
26/08/2021 LA 05:38