În urmă cu puțin timp, s-a aflat și numele fotbalistului infectat: Jean-Clair Todibo, fundașul de 20 de ani.
Francezul a petrecut ultima parte a sezonului la Schalke, sub formă de împrumut. Todibo și-a informat fanii că este asimptomatic și se simte bine. Jucătorul Barcei se află în prezent la domiciliu, unde va rămâne până când va primi un rezultat negativ la testul pentru Covid-19:
"Salutare tuturor! Vă anunț că am fost testat pozitiv cu Covid-19, dar sunt asimptomatic și mă simt bine. Mă aflu acasă și urmez protocolul medical. Îmi doresc enorm să revin la antrenamente, însă trebuie să rămân în izolare până când mă voi face bine. Vă mulțumesc pentru încurajări!", a scris Todibo, pe contul de Twitter.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Cumpărat în 2019 de la Toulouse, Todibo a bifat numai 5 apariții pentru Barcelona, dintre care una în Champions League.

Todibo nu a luat contact cu lotul pentru Lisabona

După ce în weekend s-a confirmat că 2 jucători de la Atletico Madrid au fost depistați cu coronavirus, astăzi o altă echipă mare a Spaniei a raportat că are un caz pozitiv.
Vestea bună pentru catalani e că Todibo nu face parte din lotul care urmează să se deplaseze la Lisabona pentru Final 8-ul din Champions League. 9 jucători ai Barcelonei au efectuat ieri testele pentru coronavirus: Trincao, Pedri, Oriol Busquets, Wagué, Miranda, Rafinha, Aleñá, Matheus Fernandes și Todibo. Clubul a dat asigurări că francezul nu a intrat în contact cu echipa de bază.
Barcelona va juca împotriva lui Bayern Munchen în sferturile UEFA Champions League vineri (ora 22:00), livetext pe Eurosport.ro
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59