Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cine este jucătorul Barcelonei infectat cu Covid-19: "Am rămas acasă". Chiar el a făcut anunțul

Cosmin Cioboata

Actualizat 12/08/2020 la 20:06 GMT+3

Barcelona a anunțat astăzi că un jucător a fost testat pozitiv cu Covid-19. Catalanii au menționat că acesta nu se află în lotul pentru meciul cu Bayern Munchen, din sferturile UEFA Champions League.

Jean-Clair Todibo, jucătorul celor de la Barcelona

Credit imagine: Getty Images

În urmă cu puțin timp, s-a aflat și numele fotbalistului infectat: Jean-Clair Todibo, fundașul de 20 de ani.
Francezul a petrecut ultima parte a sezonului la Schalke, sub formă de împrumut. Todibo și-a informat fanii că este asimptomatic și se simte bine. Jucătorul Barcei se află în prezent la domiciliu, unde va rămâne până când va primi un rezultat negativ la testul pentru Covid-19:
"Salutare tuturor! Vă anunț că am fost testat pozitiv cu Covid-19, dar sunt asimptomatic și mă simt bine. Mă aflu acasă și urmez protocolul medical. Îmi doresc enorm să revin la antrenamente, însă trebuie să rămân în izolare până când mă voi face bine. Vă mulțumesc pentru încurajări!", a scris Todibo, pe contul de Twitter.
Cumpărat în 2019 de la Toulouse, Todibo a bifat numai 5 apariții pentru Barcelona, dintre care una în Champions League.

Todibo nu a luat contact cu lotul pentru Lisabona

După ce în weekend s-a confirmat că 2 jucători de la Atletico Madrid au fost depistați cu coronavirus, astăzi o altă echipă mare a Spaniei a raportat că are un caz pozitiv.
Vestea bună pentru catalani e că Todibo nu face parte din lotul care urmează să se deplaseze la Lisabona pentru Final 8-ul din Champions League. 9 jucători ai Barcelonei au efectuat ieri testele pentru coronavirus: Trincao, Pedri, Oriol Busquets, Wagué, Miranda, Rafinha, Aleñá, Matheus Fernandes și Todibo. Clubul a dat asigurări că francezul nu a intrat în contact cu echipa de bază.
Barcelona va juca împotriva lui Bayern Munchen în sferturile UEFA Champions League vineri (ora 22:00), livetext pe Eurosport.ro
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo