Barcelona stă pe un butoi de pulbere. Pierderea Supercupei a dus la demiterea lui Ernesto Valverde și înlocuirea lui cu Quique Setien. Însă lucrurile nu s-au îmbunătățit. A venit înfrângerea cu Valencia care a dus la pierderea primului loc în La Liga, iar joi seară echipa a fost eliminată din Copa del Rey de Athletic Bilbao!
Nu doar rezultatele sunt nemulțumitoare. Situația este tensionată după interviul acordat de directorul sportiv, Eric Abidal, cel care a menționat că vestiarul era nemulțumit de Ernesto Valverde.
Declarația lui Abidal a fost criticată chiar de căpitanul echipei, Leo Messi! Iar acum a venit rândul lui Jordi Alba.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
26/01/2022 LA 11:58

Reacția lui Jordi Alba

Fundașul stânga al celor de la FC Barcelona, Jordi Alba, a fost întrebat despre situația de la echipă după eliminarea din Copa del Rey. Mai exact, jurnaliștii catalani au întrebat care a fost reacția la interviul lui Eric Abidal.
Deja avem parte de multe critici din exterior, nu ar trebui să facem situația și mai gravă între noi înșine. Abidal a fost jucător, fanii îl iubesc, din acest motiv ar fi trebuit să știe cum funcționează lucrurile într-un vestiar și ce trăiri au jucătorii în asemenea momente
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17