Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jovic, chemat în instanță după ce a încălcat carantina! Ce pedeapsă va primi atacantul Realului

Irina Aldea

Actualizat 17/04/2020 la 21:08 GMT+3

Luka Jovic va fi chemat în instanță de către autoritățile din Serbia după ce a încălcat regulile impuse de Guvernul din Spania și a părăsit carantina pentru a merge acasă.

Jovic

Credit imagine: Getty Images

În vârstă de 22 de ani, Luka Jovic, atacantul lui Real Madrid, a încălcat regulile impuse de Guvernul din Spania și a părăsit carantina pentru a merge acasă, în Serbia, la ziua iubitei lui. Fotbalistul a intrat în atenția Procuraturii și riscă o pedeapsă grea. Jovic va fi chemat să depună mărturie la Parchetul din Belgrad. În funcție de ce va susține atacantul în instanță, el ar putea să primească interdicția de a se alătura lotului lui Real Madrid atunci când starea de urgență va fi ridicată.
Luka Jovic
La fel cum s-a întâmplat cu Aleksandar Prijovic, Jovic ar putea și el să fie arestat la domiciliu. Oricum, cazul jucătorului lui Real nu pare atât de grav precum al colegului lui de la Națională, care joacă pentru Al Ittihad. Prijovic a organizat o întâlnire cu 19 persoane într-un hotel central din Belgrad în plină carantină.
În orice caz, o serie de măsuri vor fi luate de procuratura din Belgrad împotriva jucătorului, pentru acțiunile sale iresponsabile. "Pentru cei de la Procuratură nu există nicio diferență între cetățeni, indiferent de profesia fiecăruia", a spus cineva apropiat autorităților din Serbia, potrivit presei din Spania.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo