În vârstă de 22 de ani, Luka Jovic, atacantul lui Real Madrid, a încălcat regulile impuse de Guvernul din Spania și a părăsit carantina pentru a merge acasă, în Serbia, la ziua iubitei lui. Fotbalistul a intrat în atenția Procuraturii și riscă o pedeapsă grea. Jovic va fi chemat să depună mărturie la Parchetul din Belgrad. În funcție de ce va susține atacantul în instanță, el ar putea să primească interdicția de a se alătura lotului lui Real Madrid atunci când starea de urgență va fi ridicată.
https://i.eurosport.com/2020/03/29/2800635.jpg
La fel cum s-a întâmplat cu Aleksandar Prijovic, Jovic ar putea și el să fie arestat la domiciliu. Oricum, cazul jucătorului lui Real nu pare atât de grav precum al colegului lui de la Națională, care joacă pentru Al Ittihad. Prijovic a organizat o întâlnire cu 19 persoane într-un hotel central din Belgrad în plină carantină.
Liga
Ancelotti a confirmat absența lui Benzema din El Clasico! Ce înlocuitor va alege pentru francez
19/03/2022 LA 17:35
În orice caz, o serie de măsuri vor fi luate de procuratura din Belgrad împotriva jucătorului, pentru acțiunile sale iresponsabile. "Pentru cei de la Procuratură nu există nicio diferență între cetățeni, indiferent de profesia fiecăruia", a spus cineva apropiat autorităților din Serbia, potrivit presei din Spania.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
25/01/2022 LA 09:24
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti, întrebat despre meciul Bayern - Barcelona. Răspunsul dat de tehnicianul lui Real Madrid
08/12/2021 LA 05:48