După un egal cu Sevilla și o înfrângere cu Getafe, Barcelona a fost învinsă și în El Clasico, contra lui Real Madrid, chiar pe propriul teren.
Ronaldo Koeman crede că penaltyul primit de Real și transformat de Sergio Ramos a făcut diferența, echipa sa prestând un fotbal bun.
"Am jucat bine, ne-am creat oportunități, mai ales în a doua repriză. Este greu de înțeles ce s-a întâmplat, nu meritam să pierdem jocul. Unele decizii ale arbitrului nu le-am înțeles. Nici VAR-ul nu îl înțeleg.Cred că intervine asistența video doar când e vorba de faze împotriva Barcelonei. Am jucat 5 meciuri și nu am avut nicio fază în favoarea noastră. E dureros, mai ales că în seara asta nu meritam să pierdem", a spus Koeman, citat de Marca, nu înainte de a vorbi despre strategia din El Clasico, dar și despre lucrurile bune reușite de elevii săi: "Planul nostru a fost să controlăm partida, am vrut ca Leo să schimbe des pozițiile cu Fati, pentru a beneficia la maximum de viteza lui Ansu. Am avut jucători buni în benzi, care s-au descurcat bine, putem fi fericiți dacă nu ne uităm la rezultat, ci doar la faze. Am făcut un meci bun".
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
ACUM 4 ORE

Barcelona - Real Madrid 1-3 | Koeman, obsesie pentru VAR

La final, Koeman a fost văzut reproșându-i lucruri centralului Munuera. Întrebat ce i-a spus arbitrului, tehnicianul batav s-a lamentat încă o dată pentru fazele litigioase de azi și a punctat că simte că formația sa este "vânată".
"I-am spus că sper să poată să îmi spună într-o zi cum funcționează VAR-ul în Spania. Am avut penalty la Messi cu Sevilla, am fost dezavantajați cu Getafe, acum cu Real Madrid. L-am întrebat dacă există doar VAR împotriva Barcelonei", a concluzionat tehnicianul olandez.
Toni Kroos a fost omul meciului în El Clasico, Real Madrid câștigând derbyul grație mijlocului aliniat de Zidane.
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
ACUM 6 ORE
Liga
Variantă surpriză pentru banca tehnică a Barcelonei! Cine e antrenorul pe care a pus ochii Laporta
ACUM 11 ORE