Spiritele nu s-au calmat pe Camp Nou odată cu plecarea lui Quique Setien și nici nu rămânerea lui Messi la echipă. Nemulțumirile continuă să existe în echipa lui Koeman, care știe că doar el poate comanda la Barcelona. Antoine Griezmann "s-a cerut" indirect număr 10 la Barcelona, însă Koeman nu e dispus să facă niciun compromis pentru a îndeplini dorințele tuturor jucătorilor pe care-i are la dispoziție.

Mai exact, cel care a spus că Griezmann nu este mulțumit de poziția pe care joacă la Barcelona a fost selecționerul Franței, Didier Deschamps. Ulterior, la meciul dintre Franța și Croația, starul catalanilor a marcat un gol superb și a creat mai multe ocazii pentru cocoșii galici. La final, întrebat de ce dă randament atât de bun la națională față de echipa de club, Griezmann a trimis o înțepătură spre Koeman: "Da, pentru că mă simt bine pentru că antrenorul știe cum să mă folosească. De asemenea, contează mult și încrederea pe care atât el, cât și coechiperii, mi-o oferă".

Champions League
Anunţul agentului lui Griezmann, după ce vârful a fost uitat pe bancă, împotriva lui Ferencvaros
21/10/2020 LA 07:08

Koeman, răspuns fără echivoc pentru Griezmann

Koeman nu are de gând să-i asculte plângerile lui Griezmann. Pe lângă faptul că i-a transmis că îl va folosi tot în partea dreaptă, acolo unde nu-i prea place, l-a și atenționat că va trebui să lupte pentru a-și câștiga locul în echipă. Practic, Griezmann a agravat situația spunându-și oful în public.

"Oricine are dreptul să spună ce vrea. Am discutat cu Antoine ieri pentru că așa am vrut eu, nu din cauza a ceea ce a spus el. I-am zis că eu vreau binele echipei și că știu că el poate juca pe partea dreaptă și pe alte poziții. Depinde de fiecare jucător să-și găsească cea mai bună poziție. Referitor la asta, îmi amintesc când eram selecționerul Olandei, am jucat cu Franța și el juca pe dreapta.

Antrenorul e cel care dă ordinele. Treaba mea este să scot ce e mai bun din fiecare jucător, dar pot să aleg doar 11 jucători. Eu nu cer unui jucător să evolueze departe de poziția cu care este obișnuit și nu i-o cer nici lui Griezmann, pentru că el poate juca pe dreapta. Înțeleg că poate are poziții preferate, dar nu putem folosi doi jucători în rolul numărului 10", a spus Koeman.

Fotbal
Barcelona a încercat să transfere un jucător din liga a doua engleză, dar s-a lovit de un refuz
20/09/2020 LA 07:42
Liga
VIDEO | Lionel Messi a jucat primul meci pentru Barcelona și a refuzat să bată penalty
13/09/2020 LA 07:18