Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lionel Messi este născut pe 24 iunie și deși în fiecare an argentinianul își poate petrece ziua de naștere în vacanță, acum nu va fi cazul. Întrebarea este în ce dispoziție va fi cel care împlinește 33 de ani. Va sărbători de două ori? O dată pentru cei 33 împliniți și o dată pentru golul 700 care a contribuit la revenirea Barcelonei pe primul loc? Sau va fi nevoit să se resemneze că acest titlu aparține lui Real Madrid? Totul depinde de rezultatul Barcelonei în această seară.

La Liga / Matchday 31
Spotify Camp Nou / 23.06.2020
În direct
Actualizări în direct
Vlad Dumitrescu

Actualizat 23/06/2020 la 22:42 GMT+3


22:43
22:43
Barcelona a pierdut 23 din cele 45 pe care putea să le câștige în deplasare iar catalanii speră ca stadionul gol să întărească senzația că ar juca în deplasare partida cu Bilbao. Deși a fost schimbat antrenorul în ianuarie, pare să lipsească în continuare creativitatea la mijloc, lucru influențat cu siguranță și de absența lui Frenkie de Jong. Arthur nu pare să confirme.
În atac apare o lipsă de prospețime. Antoine Griezmann este departe de așteptările unui jucător de clasă monidală însă francezul este nevoit să joace pe bandă pentru că Messi ocupă locul său obișnuit. Doar Ansu Fati pare să aducă sclipirea necesară în atac. Însă în ciuda faptului că a marcat cu Leganes, el nu a jucat la Sevilla, o decizie de neînțeles a lui Quique Setien.
22:42
Bascii nu au mai câștigat pe Camp Nou de 17 meciuri, însă ei au învins Barcelona de două ori pe San Mames în acest sezon, în cupă și campionat. ”Cred că va fi faorte greu să câștigăm titlul”, afirma Pique după egalul dezamăgitor de la Sevilla. Exact asta spunea și Guardiola când era antrenor la Barcelona în sezonul 2011/2012.