Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL | Sergio Ramos își ia rămas bun de la Real Madrid! Căpitanul madrilenilor pleacă după 16 ani pe Bernabeu

Irina Aldea

Actualizat 16/06/2021 la 22:56 GMT+3

Nu mai e cale de întoarcere. Sergio Ramos va pleca de la Real Madrid după 16 ani petrecuți pe Bernabeu. Anunțul a fost făcut chiar de vicecampioana Spaniei în această seară.

Sergio Ramos

Credit imagine: SID

Real Madrid a anunțat plecarea lui Sergio Ramos de pe Bernabeu: "Real Madrid CF anunță că mâine, joi, 17 iunie, la 12:30, va avea loc un moment de omagiu și rămas bun pentru căpitanul nostru Sergio Ramos, cu prezența președintelui Florentino Perez. Mai apoi, Sergio Ramos va veni în fața presei la o conferință", se arată în comunicatul madrilenilor.
Reputatul jurnalist Fabrizio Romano a transmis că noul antrenor al madrilenilor a încercat să-l convingă pe Ramos să continue pe Bernabeu, însă fundașul spaniol nu a putut fi înduplecat, el dorind o nouă provocare în fotbalul mare înainte de a se retrage.

E oficial! Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid

Căpitanul madrilenilor a publicat și el o fotografie pe rețelele de socializare, mulțumind clubului. Se pare că obţinerea semnăturii fundaşului austriac David Alaba, fostul jucător al lui Bayern Munchen, a fost decisivă pentru a vedea că va avea loc o schimbare de ordine la Madrid.
Fundașul spaniol a jucat în peste 650 de meciuri și a înscris 100 de goluri pentru Real Madrid. În vârstă de 35 ani, Sergio Ramos joacă din 2005 la Real Madrid, echipă alături de care a câştigat cinci titluri de campion al Spaniei şi patru Ligi ale Campionilor, între alte trofee.
El este campion mondial (2010) şi dublu campion european (2008, 2012) cu reprezentativa Spaniei, al cărei tricou l-a îmbrăcat de 180 de ori până acum. Ramos, care vine după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon în acest final de sezon, nu a fost inclus de selecţionerul Luis Enrique în lotul pentru EURO 2020.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo