Real Madrid a anunțat plecarea lui Sergio Ramos de pe Bernabeu: "Real Madrid CF anunță că mâine, joi, 17 iunie, la 12:30, va avea loc un moment de omagiu și rămas bun pentru căpitanul nostru Sergio Ramos, cu prezența președintelui Florentino Perez. Mai apoi, Sergio Ramos va veni în fața presei la o conferință", se arată în comunicatul madrilenilor.
Reputatul jurnalist Fabrizio Romano a transmis că noul antrenor al madrilenilor a încercat să-l convingă pe Ramos să continue pe Bernabeu, însă fundașul spaniol nu a putut fi înduplecat, el dorind o nouă provocare în fotbalul mare înainte de a se retrage.
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
22/05/2022 LA 05:04

E oficial! Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid

Căpitanul madrilenilor a publicat și el o fotografie pe rețelele de socializare, mulțumind clubului. Se pare că obţinerea semnăturii fundaşului austriac David Alaba, fostul jucător al lui Bayern Munchen, a fost decisivă pentru a vedea că va avea loc o schimbare de ordine la Madrid.
Fundașul spaniol a jucat în peste 650 de meciuri și a înscris 100 de goluri pentru Real Madrid. În vârstă de 35 ani, Sergio Ramos joacă din 2005 la Real Madrid, echipă alături de care a câştigat cinci titluri de campion al Spaniei şi patru Ligi ale Campionilor, între alte trofee.
El este campion mondial (2010) şi dublu campion european (2008, 2012) cu reprezentativa Spaniei, al cărei tricou l-a îmbrăcat de 180 de ori până acum. Ramos, care vine după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon în acest final de sezon, nu a fost inclus de selecţionerul Luis Enrique în lotul pentru EURO 2020.
Liga
Cum ar fi arătat cele mai tari echipe din La Liga dacă nu ar fi vândut niciun jucător în ultimii ani
29/04/2022 LA 09:24
Ligue 1
"Sergio Ramos știe că a greșit!" În ce condiții ar fi putut să continue la Real Madrid
21/04/2022 LA 04:47