"Există tot mai multe semne că Ramos nu are viitor la Real Madrid. Situaţia este complet blocată. În plus, este deja mai mult decât evident că există un divorţ total între căpitan şi preşedinte", scrie AS.
Publicaţia madrilenă adaugă că obţinerea semnăturii fundaşului austriac David Alaba, fostul jucător al lui Bayern Munchen, "este decisivă pentru a vedea că va avea loc o schimbare de ordine la Madrid".

De ce Florentino Perez nu vrea să îi satisfacă dorințele lui Sergio Ramos

Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
IERI LA 05:04
Conform postului de radio Onda Cero, principalul motiv al divorţului dintre Ramos şi Real Madrid l-a reprezentat faptul că fundaşul a fost unul dintre principalii promotori ai refuzului jucătorilor madrileni de reducere a salariilor lor cu 10% în acest sezon, făcută de conducerea clubului, pentru a putea reduce pierderile generate de pandemia de coronavirus.
Argumentul lui Ramos a fost acela că reducerea salarială dorită de oficialii clubului, atât la echipa de fotbal, cât şi la cea de baschet, în valoare totală de circa 50 milioane euro, ar fi urmat să servească în realitate pentru plata transferului francezului Kylian Mbappe de la Paris Saint-Germain.
Ziarul AS prezintă şi alte episoade din anii anteriori în care a fost implicat Sergio Ramos şi care i-au deranjat pe oficialii lui Real Madrid. Ultimul dintre ele a avut loc în 2019, când fundaşul a solicitat să fie lăsat să plece liber la un club din China, care îi oferise un salariu exorbitant.
În vârstă de 35 ani, Sergio Ramos joacă din 2005 la Real Madrid, echipă alături de care a câştigat cinci titluri de campion al Spaniei şi patru Ligi ale Campionilor, între alte trofee.
El este campion mondial (2010) şi dublu campion european (2008, 2012) cu reprezentativa Spaniei, al cărei tricou l-a îmbrăcat de 180 de ori până acum. Ramos, care vine după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon în acest final de sezon, nu a fost inclus de selecţionerul Luis Enrique în lotul pentru EURO 2020.
Sursă: Agerpres
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
Liga
Cum ar fi arătat cele mai tari echipe din La Liga dacă nu ar fi vândut niciun jucător în ultimii ani
29/04/2022 LA 09:24