Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Omul care a adus titlul la Atletico Madrid știe unde va juca sezonul viitor! Decizia lui Luis Suarez

Irina Aldea

Publicat 24/05/2021 la 08:36 GMT+3

Luis Suarez a câștigat campionatul Spaniei cu Atletico Madrid și a anunțat ce va face în sezonul viitor.

Luis Suarez

Credit imagine: Getty Images

Atletico Madrid a cucerit sâmbătă al 11-lea titlu de campioană a Spaniei din istoria sa, după ce a învins în deplasare, cu scorul de 2-1, formaţia Valladolid, în etapa a 38-a (ultima) a actualei ediţii din Primera Division.Atletico Madrid, care cucerise precedentul său titlu în 2014, a încheiat sezonul cu un avans de două puncte faţă de ocupanta locului secund, Real Madrid, care s-a impus la rândul ei, cu 2-1 pe teren propriu, în faţa formaţiei Villarreal.
FC Barcelona, ieşită din cursa pentru titlu săptămâna trecută, s-a impus la limită în faţa formaţiei Eibar (1-0) în ultimul său meci de campionat, fără căpitanul Lionel Messi. Eroul trupei lui Diego Simeone în acest sezon a fost de departe Luis Suarez, care a demonstrat, după ce Barcelona a renunțat la el, că mai are multe de oferit fotbalului.

Luis Suarez a anunțat ce planuri de viitor are, după titlul cucerit cu Atletico Madrid

Imediat după finalul meciului cu Valladolid, în care a marcat golul de titlu, Suarez și-a sunat familia și a izbucnit în lacrimi, chiar pe gazon. Întrebat ce va face anul viitor, uruguayanul a dat un răspuns fără echivoc: "Dacă voi continua aici? Da, da, desigur!", a spus omul care a adus titlul pe "Wanda Metropolitano".
Suarez a hotărât să continue la Atletico Madrid după ce Barcelona a renunțat atât de ușor la serviciile sale, dar și datorită familiei sale: "Soția mea a fost mereu alături de mine, la bine și la greu, în cele mai dificile decizii pe care a trebuit să le iau. O schimbare este dificilă pentru o familie cu trei copii. Ei știu cum am plecat eu de la Barcelona, știu bine prin ce schimbare au fost nevoiți să treacă și știu și cât de mult mi-am dorit să demonstrez. Soția mea m-a susținut mereu. Din acest motiv, lacrimile de fericire înseamnă mai mult decât orice acum", a transmis uruguayanul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo