“Am trăit o perioadă foarte dificilă, nu m-au apreciat (n.r Barcelona) acolo și m-au forțat să plec, iar aici la Atletico m-au primit cu brațele deschise.
Toată familia mea a suferit alături de mine, a fost cel mai dificil sezon. Atletico a reușit un sezon uriaș, am fost cei mai constanți și meritam titlul”, a fost mesajul lui Suarez după titlul cucerit de Atletico.
Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 3 ORE

Atletico Madrid, noua campioană a Spaniei

Atletico Madrid este din nou campioana Spaniei. Echipa din capitala Spaniei a învins-o cu 2-1 pe Real Valladoid și a cucerit astfel titlul în La Liga pentru prima oară din 2014, acesta fiind al 11-lea titlu din istoria echipei.
Meciul nu a început deloc ideal pentru trupa lui Diego Simeone. Deși echipa de pe Wanda Metropolitano a avut controlul posesiei, Atletico nu a reușit să își creeze ocaziile necesare pentru a pune în pericol poarta gazdelor.
În schimb, într-o primă repriză lipsită de un ritm de joc extraordinar, Real Valladoid a fost cea care a lovit decisiv. În urma unui corner al lui Atletico, Valladoid a pornit pe un contraatac perfect - rapid și precis - la finalul căruia Oscar Plano l-a executat pe Jan Oblak pentru a deschide scorul.
În paralel, situația de la Madrid era totuși una favorabilă lui Atletico. La scurt timp după ce Atletico a primit golul, Real i-a urmat exemplul și s-a văzut și ea condusă de Villarreal. Niciuna dintre echipe nu a forțat egalarea înainte de pauză și s-a intrat la cabine cu ambele formații din Madrid conduse.
În cele din urmă, deși meciul a continuat în același ritm, Luis Suarez a profitat de o greșeală a lui Guardiola de la Valladoid și nu a ezitat atunci când a rămas singur cu portarul advers, marcând golul decisiv al meciului.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 4 ORE
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 5 ORE