Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG, ofertă incredibilă pentru Sergio Ramos. Anunțul făcut de As

Cristian Mihală

Publicat 16/11/2020 la 09:23 GMT+2

PSG vrea să profite la maximum de faptul că negocierile dintre Real Madrid și Sergio Ramos trenează și încearcă să îl "fure" pe căpitanul blanco. Oferta francezilor e una de nerefuzat.

Kylian Mbappé (PSG) și Sergio Ramos (Real Madrid)

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid și Sergio Ramos s-au așezat la masa negoierilor pentru o nouă înțelgere (actuala expiră vara viitoare), dar până în acest moment nu s-a ajuns la un numitor comun.
Cotidianul As anunță azi că pe fir a intrat și PSG, care încearcă să îl deturneze pe apărător. Potrivit sursei citate, campioana Franței i-a făcut o ofertă de 20 de milioane de euro/sezon lui Ramos, înțelegerea urmând a fi pe 3 sezoane.
Fudașul ar dori să continue la Madrid, însă, din câte se pare, Real îi oferă o înțelgere valabilă pe o singură stagiune (2021-2022), urmând ca apoi să renegocieze o eventuală nouă înțelgere.

Real Madrid are încredere că Sergio Ramos își va prelungi contractul

La finalul partidei cu Inter, din Champions League, Zidane a vorbit la superlativ despre fundașul spaniol și i-a anunțat pe suporteri că nu au niciun motiv să își facă griji. Căpitanul va rămâne la Real Madrid până la finalul carierei.
"E liderul nostru, căpitanul nostru, îl vrem pentru totdeauna lângă noi. Ne arată în fiecare meci cât de mult își dorește victoria, e un exemplu. Nu am niciun dubiu că își va prelungi contractul și va continua să scrie istorie în tricoul lui Real Madrid", a spus Zidane după meci.
Cei de la ESPN relatează că fundașul lui Zidane și-ar dori un contract valabil pentru 3 sezoane. Noua înțelegere l-ar ține pe Ramos în capitala Spaniei până în vara lui 2024, când acesta va avea 38 de ani. Doar că Real nu pare dispusă să ofere un contract atât de lung, în ciuda declarațiilor oficialilor.
"Ramos își va încheia cariera la Real Madrid. El reprezintă mai mult decât un căpitan, este o emblemă a clubului", a declarat Florentino Perez, președintele galacticilor.
Fostul fundaș al Sevillei a venit pe Bernabeu în 2005 și are peste 650 de apariții în tricoul Blanco. Acesta a câștigat La Liga de 5 ori și Champions League de 4 ori cu Real Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo