Antrenorul celor de la FC Barcelona, Quique Setien, a încercat să calmeze temerile legate de nemulțumirea lui Leo Messi. Starul argentinian a criticat o declarație dată de Eric Abidal iar presa din Spania a dezvăluit că a existat și un conflict între Messi și Ter Stegen după înfrângerea cu Valencia.
Quique Setien, cel care i-a luat locul lui Ernesto Valverde, a declarat că lucrurile nu s-au schimbat în ceea ce îl privește pe Messi de când a venit el la club. Setien a fost întrebat despre situație în conferința de presă de dinaintea partidei din Copa del Rey contra celor de la Athletic Bilbao.
Desigur că Messi este în continuare motivat. L-am văzut zâmbitor. Pare în regulă, îi place să vină la antrenamente, iubește Barcelona. A fost totul la fel ca ieri și ca alaltăieri în ceea ce îl privește. Messi are experiența și capacitatea să decidă lucrurile pe care ar trebui sau n-ar trebui să le facă. Nu mă voi implica eu în viața lui Messi sau a altcuiva
Liga Națiunilor UEFA
Messi și Ronaldo, întrecuți de un sârb care a reușit o performanță impresionantă la echipa națională
IERI LA 07:09
Nu sunt tatăl nimănui, eu trebuie să mă asigur că jucătorii vin fericiți aici și că ceea ce realizăm pe teren le oferă șansa să continue să progreseze și să câștige. Alte lucruri nu mă interesează. Există mereu probleme la un club și sunt sigur că acest lucru este valabil pentru oricare club din lume. Puteți vorbi despre asta, dar cu mine vorbiți despre fotbal, vă rog. Eu vreau să mă concentrez pe antrenamente, pregătirea meciului și partide
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
International friendlies
VIDEO | Lionel Messi a ajuns la 100 de victorii cu Argentina și a sărbătorit cu o dublă încântătoare
IERI LA 05:14
Ligue 1
Viitorul lui Messi, subiect de speculații! Care ar fi planurile starului pentru vara anului 2023
IERI LA 15:52