Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid acuză dur arbitrajul, după remiza cu Sevilla: "Furt, scandandalos, nedrept!"

Nicu Savin

Publicat 10/05/2021 la 07:46 GMT+3

Real Madrid a remizat pe teren propriu, scor 2-2, contra Sevillei, iar la finalul partidei toți reprezentanții echipei blanco au declanșat o tiradă de acuza la adresa arbitrajului.

Zidane, cerându-i explicații arbitrului după Real Madrid-Sevilla

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid avea nevoie de o victorie contra Sevillei pentru a trece pe primul loc în La Liga. Meciul cu andaluzii era cel mai greu rămas până la final pentru oamenii lui Zidane, care nu au fost departe de a obține toate cele 3 puncte.
În minutul 77, la scorul de 1-1, Benzema a obținut un penalty, iar un gol atunci i-ar fi apropiat pe galactici de o victorie. Doar că VAR-ul a intervenit și a semnalat un penalty în careul lui Curtois, pentru un henț la Militao, la faza care a precedat atacul din care Realul obținu-se penalty-ul. Rakitic a executat perfect și i-a adus din nou pe oaspeți în avantaj. Realul a atacat pe final, dar nu a reușit decât să egaleze (Hazard, min.90+4), astfel că echipa de pe Bernabeu stă din nou la mâna celor de la Atletico în lupta pentru titlu.

Real Madrid a acuzat dur arbitrajul după egalul cu Sevilla

Încă din momentul controversatei faze din minutul 77, oficialii Realului au declanșat o tiradă de acuze la adresa arbitrilor, în special către cei care s-au ocupat de VAR.
"Furt, scandalor, nedreptate, rușine!", au fost câteva dintre cuvintele auzite în tribunele stadionului Alfredo Di Stefano de la Valdebebas.
"Nimeni nu știe cine lucrează la VAR în Spania! Aceeași pedeapsă nu a fost fluierată și pentru Real Madrid, la un corner, dar să mergem mai departe.", a fost postarea contului oficial de Twitter al madrilenilor după meciul de aseară.
Presa iberică scrie că starea generală în tabăra Realului este una de maximă frustrare, deoarece jucătorii și staff-ul tehnic se simt nedreptățiți pe acest finald e sezon. Deciziile din meciul cu Sevilla au fost doar picătura care a umplut paharul, oficialii clubului aducându-și aminte și de alte hotărâri ciudate ale arbitrilor în meciuri foarte importante.
Madrilenii susțin că faze asemănătoare cu cea din care Sevilla a obținut penalty s-au petrecut și în timpul derby-ului cu Atletico Madrid, dar și în meciul cu Betis, dar în niciunul dintre cazuri Realul nu a beneficiat de lovitură de la 11 metri.
Sipărarea celor de la Real este imensă, dar nu se mai poate face nimic, iar campioana de anul trecut nu poate decât să spere că va câștiga toate cele 3 meciuri rămase până la final, iar Atletico se va încurca cel puțin o dată.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo