Real Madrid vrea neapărat să scape de Bale, dar nu își dorește să renunțe la el fără a recupera o parte din investiția făcută. Interes pentru jucător a existat, mai ales din partea formațiilor de Premier League, însă în acest moment mutarea e blocată.
Atât Marca, cât și Sportsmail prezintă variante similare: Real cere 34 de milioane de euro în schimbul galezului, o sumă care nu e foarte ridicată având în vedere backgroundul său și faptul că abia a împlinit 31 de ani.

Salariul lui Bale, marea problemă în vederea transferului

Liga
Gareth Bale a luat o decizie inedită privind cariera sa! Când s-ar putea retrage galezul
07/01/2022 LA 10:38
Dacă suma cerută de galactici pare una decentă, cluburile nu s-au înghesuit să vină cu o ofertă concretă și pentru că suma tranzacției se va ridica la cifre mult mai mari, din cauza pretențiilor financiare ale galezului.
Acesta a recunoscut de curând că va alege să plece de pe Bernabeu doar dacă o altă formație îi va egala salariul actual, unul impresionant: 17 milioane de euro/sezon.
Bale mai are doi ani de contract cu Real, dar ruptura dintre el și Zidane e evidentă. Fostul jucător de bandă stânga al lui Tottenham a prins doar 100 de minute pe teren în ultimele 11 partide ale Realului, în sezonul trecut. Totul a culminat cu refuzul galezului de a face deplasarea în Anglia pentru returul optimilor Ligii, cu City.
Cu siguranță că la lipsa de interes ale formațiilor importante privind un eventual transfer al lui Bale a contribuit din plin și atitudinea lui din ultima perioadă, când mulți l-au criticat că ar fi departe de ceea ce se cere de la un fotbalist profesionist.
Dacă situația lui Bale rămâne una delicată pentru Real, "galacticii" au bătut azi palma cu Everton pentru un alt fotbalist cu nume, dar care nu mai intra în planurile lui Zidane: James Rodriguez merge în Premier League, la formația antrenată de Carlo Ancelotti, cel care era pe banca tehnică a Realului când columbianul a sosit în capitala Spaniei.
Liga
Eden Hazard va fi pentru prima oară titular la Real Madrid, după 3 luni. Anunțul lui Ancelotti
18/12/2021 LA 15:12
Fotbal
10 dintre cei mai buni fotbaliști în activitate trecuți de 30 de ani
09/12/2021 LA 10:37