Carlo Ancelotti și James Rodriguez au mai colaborat atât la Real Madrid, cât și la Bayern Munchen, iar tehnicianul italian a fost impresionat de calitățile starului columbian. Potrivit surselor citate, mijlocașul de 29 de ani va semna un contract valabil pe 3 ani pe Goodison Park.
Va fi prima experiență a lui James în Premier League. Mijlocașul de 29 de ani a bifat numai 14 apariții în ultimul sezon la Real, sub comanda lui Zinedine Zidane. Transferat pe Santiago Bernabeu de la Monaco, în 2014, în schimbul a 75 milioane de euro, James a ieșit rapid din planurile francezului, urmând ca în 2017 să fie împrumutat la Bayern Munchen, dorit de același Ancelotti. Tot tehnicianul italian se afla și pe banca Realului când a fost adus James.
Sub comanda lui Ancelotti pe Santiago Bernabeu, James a reușit cel mai bun sezon în tricoul "blanco": 17 goluri și 18 assist-uri în 46 de apariții.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
IERI LA 15:11

James Rodriguez, transferat de Everton de la Real Madrid

Potrivit lui Fabrizio Romano, Everton și Real Madrid s-au înțeles în privința transferului lui James, urmând ca starul columbianul să efectueze vizita medicală pe Goodison Park.
James Rodriguez și-a exprimat dorința de a evolua în Premier League, cel mai puternic campionat din lume. Ancelotti a profitat de acest lucru și l-a contactat de mai multe ori. În cele din urmă, insistența italianului a dat roade, urmând ca James să îmbrace tricoul "caramelelor".
James Rodriguez va evolua în linia mediană a lui Everton alături de Allan, un alt jucător care va ajunge pe Goodison Park în următoarea perioadă, de la Napoli.
Cotat la 32 de milioane de euro de transfermarkt.com, James Rodriguez a mai evoluat de-a lungul timpului la Envigado (Columbia), Banfield (Argentina), FC Porto, Monaco, Real Madrid și Bayern Munchen. Mijlocașul de 29 de ani a bifat și 76 de selecții la naționala Columbiei, reușind să înscrie 29 de goluri.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
IERI LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24