Barcelona a obținut o victorie mare pe terenul Sevilliei, în etapa a 25-a din La Liga. Partida nu a fost însă lipsită de tensiune, iar camerele TV au scos la iveală un atac verbal al directorului sportiv al andaluzilor, Monchi, la adresa antrenorului catalanilor.
În minutul 38, Diego Carlos (Sevilla) a primit un cartonaș galben, iar oficialul gazdelor, aflat în tribune, a fost auzit strigând: "Declarațiile plângăciosului au avut efect", referindu-se evident la Ronald Koeman, care s-a plâns de mai multe ori în acest sezon de arbitraj.
Datorită liniștii de pe stadion, Koeman a auzit strigătele lui Monchi, dar nu i-a răspuns verbal acestuia, ci i-a replicat ironic, cu o privire dezaprobatoare și un semn cu degetul mare, cum că "totul este ok".
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09

Monchi a cerut insistent eliminarea lui Messi

Pe finalul primei reprize, Monchi a avut din nou o ieșire nervoasă la adresa centraluilui Hernandez, care ar fi putut să-l elimine pe Messi.
Argentinainul a primit un catronaș galben în minutul 42, iar peste doar 2 minute a făcut un fault din spate, riscând să fie eliminat. "Al doilea galben!" a strigat Monchi de mai multe ori din tribună, dar arbitrul nu a mai scos cartonașul din buzunar.
În urma victoriei de pe Ramos Sanchez Pizjuan, Barcelona speră în continuare la titlu, fiind la 5 puncte în spatele lui Atletico Madrid, dar echipa lui Simeone are și un meci mai puțin disputat. Barcelona și Sevilla se vor întâlni din nou la mijlocul acestei săptămâni, în returul semifinalelor din Cupa Spaniei. Andaluzii s-au impus pe teren propriu cu 2-0 și pornesc cu prima șansă de calificare.
Liga
6 fotbaliști pe care Ronald Koeman i-a făcut mai buni la Barcelona
10/10/2021 LA 05:28
Liga
Koeman a dezvăluit cel mai greu moment de când a ajuns la Barcelona! Cum a comentat posibila plecare
01/10/2021 LA 11:59