Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dembele și Messi au adus o victorie esențială pentru Barcelona la Sevilla

Vlad Dumitrescu

Actualizat 27/02/2021 la 19:23 GMT+2

Barcelona s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la Sevilla grație golurilor marcate de Ousmane Dembele și Lionel Messi.

FC Sevilla gegen den FC Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Ousmane Dembele și Lionel Messi au marcat pentru Barcelona în deplasarea de la Sevilla iar catalanii au revenit pe locul doi în La Liga după succesul cu 2-0.
Ronald Koeman a ales să înceapă cu trei fundași, Oscar Mingueza fiind prezent alături de Gerard Pique și Clement Lenglet pe linia de fund iar sistemul a părut să fie unul care a făcut-o pe Barcelona să deschidă jocul.

Barcelona, victorie esențială la Sevilla

Oaspeții au deschis scorul după aproape o oră de joc atunci când Dembele a trimis un șut pe jos, pe sub portarul Bono după ce a fost lansat excelent de Messi, apărarea Sevillei fiind complet depășită.
Lopetegui a efectuat trei schimbări la pauză, fiind introduși pe teren Youssef En-Nesyiri, Karim Rekik și Suso, însă tot Barcelona a fost echipa mai aproape de a înscrie după ce Sergino Dest a lovit bara.
În cele din urmă Barcelona și-a asigurat cele trei puncte după ce Messi a completat un meci perfect cu un gol prin care a dublat avantajul catalanilor și a adus echipa lui Ronald Koeman la doar două puncte în spatele liderului Atletico Madrid, care are însă două meciuri în minus.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo