Ousmane Dembele și Lionel Messi au marcat pentru Barcelona în deplasarea de la Sevilla iar catalanii au revenit pe locul doi în La Liga după succesul cu 2-0.
Ronald Koeman a ales să înceapă cu trei fundași, Oscar Mingueza fiind prezent alături de Gerard Pique și Clement Lenglet pe linia de fund iar sistemul a părut să fie unul care a făcut-o pe Barcelona să deschidă jocul.

Barcelona, victorie esențială la Sevilla

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Oaspeții au deschis scorul după aproape o oră de joc atunci când Dembele a trimis un șut pe jos, pe sub portarul Bono după ce a fost lansat excelent de Messi, apărarea Sevillei fiind complet depășită.
Lopetegui a efectuat trei schimbări la pauză, fiind introduși pe teren Youssef En-Nesyiri, Karim Rekik și Suso, însă tot Barcelona a fost echipa mai aproape de a înscrie după ce Sergino Dest a lovit bara.
În cele din urmă Barcelona și-a asigurat cele trei puncte după ce Messi a completat un meci perfect cu un gol prin care a dublat avantajul catalanilor și a adus echipa lui Ronald Koeman la doar două puncte în spatele liderului Atletico Madrid, care are însă două meciuri în minus.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59