Articol scris de Romeo Ene
Aseară, mai multe cluburi implicate în proiect au făcut un pas înapoi, iar presiunea de pe umerii board-ului din Super Ligă a devenit insuportabilă. Toate cele 6 echipe din Premier League - Manchester City, Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea și Tottenham - s-au retras din proiect aseară.
Ronald Koeman a oferit declaraţii astăzi, în legătură cu meciul împotriva lui Getafe și situația actuală, marcată de Superliga. Antrenorul, care nu a vrut să spună prea multe despre această nouă competiție, a precizat că este de acord cu tweet-ul lui Piqué. "Fotbalul aparține fanilor, astăzi mai mult ca niciodată", a scris apărătorul.
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09

Ronald Koeman: "Jucătorii sunt ignorați...numai banii contează"

Pe de altă parte, el s-a asigurat că echipa se concentrează doar pe cele opt finale care mai rămân până la sfârşitul sezonului: "Sunt jucători care au evoluat într-un număr incredibil de jocuri. Se vorbește despre Superliga, Liga Campionilor ... dar jucătorii care joacă multe jocuri sunt ignorați. Numai banii contează. Uitați-vă la program, mâine vom juca la ora 22 (ora Spaniei). În multe aspecte fotbalul nu trebuie să se schimbe, chiar dacă se vorbeşte de mai mulţi ani despre aceste modificări, inclusiv în Olanda"
"Este normal ca Gerard Piqué să fie destul de obosit, după ce nu a evoluat pentru o vreme, are nevoie de ritm de joc pentru a fi ca înainte. Vom vedea mâine. Sigur nu va evolua 90 de minute. Dacă ne atingem nivelul, în jocul fără minge pe care îl facem, putem aspira la multe lucruri.Nu vreau să comentez prea multe despre Superliga, sunt de acord cu tweet-ul lui Pique."
"Presiunea există întotdeauna la Barcelona. Nu depinde de poziția din clasament, trebuie să câștigi, să joci bine, să lupți pentru a câștiga titluri ... eram la o distanță enormă de puncte și am recuperat aproape tot, iar acum este momentul să continuăm și să arătăm că putem câștiga campionatul."
Despre Superliga: "Am vorbit ieri cu președintele și mi-a explicat poziția clubului. Au fost atât de multe discuţii, încât este mai bine să nu comentăm. Nimeni nu știe ce se poate întâmpla și trebuie să așteptăm. Vreau ce-i mai bine pentru club. Nu voi răspunde mai mult. Nu sunt purtătorul de cuvânt al clubului. Sarcina mea este să pregătesc echipa, dar este normal să fiu întrebat. Sunt atât de emoționat de reacțiile oamenilor și trebuie să așteptaăm să vedem cum se va încheia totul în cele din urmă. Vrem binele pentru acest club, dar președintele trebuie să vorbească despre asta.", a încheiat Koeman, potrivit Marca.
Barcelona – Getafe se joacă joi, de la ora 23:00, într-un meci foarte important pentru catalani în lupta pentru titlu.
Liga
6 fotbaliști pe care Ronald Koeman i-a făcut mai buni la Barcelona
10/10/2021 LA 05:28
Liga
Koeman a dezvăluit cel mai greu moment de când a ajuns la Barcelona! Cum a comentat posibila plecare
01/10/2021 LA 11:59