Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pique nu s-a mai putut abține! Ce a scris fundașul Barcelonei, după ce Super Liga s-a destrămat

Cosmin Cioboata

Actualizat 21/04/2021 la 08:31 GMT+3

Gerard Pique este primul jucător de la Barcelona care vorbește public despre Super Liga Europeană. Fundașul catalanilor a postat un mesaj pe contul de Twitter prin care a atacat noua competiție - suspendată azi-noapte -, precum și pe președintele lui Real Madrid, Florentino Perez.

Gerard Pique

Credit imagine: Getty Images

Gerard Pique nu s-a mai putut abține și și-a exprimat opinia față de Super Ligă în mediul online, la scurt timp după ce mai multe cluburi fondatoare au decis să părăsească proiectul.
La fel ca majoritatea jucătorilor din Europa, fundașul Barcelonei se opune în totalitate noului proiect, concentrat doar pe profit, nu și pe pasiunea fanilor din întreaga lume.
Azi-noapte, 7 cluburi din cele 12 implicate în Super Ligă au anunțat că vor face un pas în spate, ca urmare a presiunii uriașe a suporterilor: Liverpool, Manchester United, Manchester City, Arsenal, Chelsea, Tottenham și Inter.
Real Madrid și Barcelona se numără printre echipele care au rămas implicate, iar Pique a decis că este momentul să facă un anunț public. Fostul campion european și mondial a postat un mesaj pe contul de Twitter, referitor la Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, și o publicație din Spania.
Conducătorul de pe Santiago Bernabeu, instalat recent în funcția de președinte al Super Ligii, a oferit luni seară un interviu pentru canalul spaniol El Chiringuito TV, în care a explicat importanța Super Ligii și consecințele pe care ar urma să le aibă fotbalul fără noua competiție.

Pique nu s-a mai putut abține! Ce a scris fundașul Barcelonei, după ce Super Liga s-a destrămat

"Super Liga s-a destrămat, iar Qatar, Emirates și miliardarul Abramovich au câștigat", a fost mesajul dur al jurnalistului Josep Pedrerol, de la El Chiringuito, referitor la cluburile din Premier League.
Pique n-a fost deloc impresionat de discursul rivalului din La Liga și nici de modul în care El Chiringuito a tratat subiectul.
"Ieri la petrecere, astăzi scufundat. El Chiringuito, publicația lui Florentino", a scris Pique, pe contul de Twitter.
"Fotbalul este al suporterilor. Astăzi, mai mult ca niciodată", este un alt mesaj postat de Pique aseară.
Inițiativa lui Florentino Perez ar putea avea urmări teribile pentru Real Madrid. Potrivit The Telegraph, UEFA este hotărâtă să-i interzică echipei de pe Santiago Bernabeu participarea în cupele europene câtă vreme Perez va rămâne la cârma clubului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo