Barcelona traversează poate cea mai bună perioadă de la venirea lui Ronald Koeman pe banca echipei. Catalanii au 5 victorii consecutive în La Liga și s-au calificat și în semifinalelel Cupei Spaniei. Aceste rezultate au venit într-o perioadă extrem de încărcată, cu multe meciuri din 3 în 3 zile, iar acest lucru îl deranjează pe antrenorul olandez, care a avut o poziție clară cu privire la caledarul foarte aglomerat.
"Cred că acest lucru trebuie să se oprească. Îi ucidem pe jucători. Acest lucru nu poate continua așa. Vom avea multe accidentări datorate acestui lucru. Este imposibil ca jucătorii să reziste. Sper că într-o bună zi aceste lucruri se vor schimba și jucătorii se vor putea antrena mai mult.", a spus Koeman, citat de Marca.com.
În privința șanselor la titlu pe care le are echipa sa, tehnicianul a admis că acestea sunt mici, dar că el și elevii săi vor lupta până la capăt: "Există întotdeauna speranță. E o distanță mare de puncte față de Atletico Madrid (n.r. 10 puncte) și au și un joc mai puțin. Trebuie să continuăm să câștigăm jocuri, dar acest lucru este foarte dificil. Cred că am îmbunătățit multe lucruri în ultima vreme."
Cupa Mondială FIFA
Sergio Aguero sare în apărarea lui Messi după amenințarea pugilistului Canelo Alvarez
ACUM O ORĂ
https://i.eurosport.com/2021/01/17/2973475.jpg

Ronald Koeman: "Nu m-am îndoit niciodată de Griezmann"

Rezultatele bune ale Barcelonei din ultima vreme se datorează în bună măsură evoluțiilor foarte bune ale lui Antoine Griezmann, care este probabil în cea mai bună formă de când a ajuns pe Camp Nou. Întrebat despre perioada fantastică a francezului, Koeman a spus că se aștepta la acest lucru: "Îmi amintesc că l-am sunat când am semnat cu Barca. I-am spus că am multă încredere în el. I-am spus că este important. Deși a început fără eficacitate, acum și-a revenit. Nu m-am îndoit niciodată de el."
Eternele întrebări din partea jurnaliștilor privind viitorul lui Messi nu au lipsit nici astăzi la conferința de presă, iar Koeman a răspuns că și-ar dori ca Messi să rămână, dar că decizia îi va aprține argentinianului: "Singurul care își poate decide viitorul este însuși Leo. Mi-aș dori să rămână. Îl văd fericit. Ne oferă multă eficacitate și calitate. Viitorul este în mâinile lui."
Citește și: GERARD PIQUE LANSEAZĂ UN ATAC DUR ASUPRA ARBITRILOR DIN SPANIA: "85% DINTRE EI SUNT DIN MADRID"
https://i.eurosport.com/2021/02/04/2985272.jpg
Cupa Mondială FIFA
The Times, anunț uriaș: Leo Messi pleacă de la PSG după Cupa Mondială
ACUM 18 ORE
Cupa Mondială FIFA
Messi și-a liniștit fanii în privința unei posibile accidentări. Ce a spus despre meciul cu Mexic
ACUM O ZI