Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronald Koeman, tranșant în fașa presei: "Îi ucidem pe jucători. Acest lucru nu poate continua așa"

Nicu Savin

Publicat 06/02/2021 la 15:57 GMT+2

Ronald Koeman a susținut astăzi conferința de presă premergătoare partidei pa care Barcelona o va juca în deplasare cu Betis, în etapa a 22-a din La Liga. Managerul catalanilor s-a arătat foarte deranjat de calendarul extrem de încărcat, spunând că jucătorii vor avea de suferit dacă se va continua să se joace într-un asemenea ritm.

Ronald Koeman (Barcelona)

Credit imagine: Getty Images

Barcelona traversează poate cea mai bună perioadă de la venirea lui Ronald Koeman pe banca echipei. Catalanii au 5 victorii consecutive în La Liga și s-au calificat și în semifinalelel Cupei Spaniei. Aceste rezultate au venit într-o perioadă extrem de încărcată, cu multe meciuri din 3 în 3 zile, iar acest lucru îl deranjează pe antrenorul olandez, care a avut o poziție clară cu privire la caledarul foarte aglomerat.
"Cred că acest lucru trebuie să se oprească. Îi ucidem pe jucători. Acest lucru nu poate continua așa. Vom avea multe accidentări datorate acestui lucru. Este imposibil ca jucătorii să reziste. Sper că într-o bună zi aceste lucruri se vor schimba și jucătorii se vor putea antrena mai mult.", a spus Koeman, citat de Marca.com.
În privința șanselor la titlu pe care le are echipa sa, tehnicianul a admis că acestea sunt mici, dar că el și elevii săi vor lupta până la capăt: "Există întotdeauna speranță. E o distanță mare de puncte față de Atletico Madrid (n.r. 10 puncte) și au și un joc mai puțin. Trebuie să continuăm să câștigăm jocuri, dar acest lucru este foarte dificil. Cred că am îmbunătățit multe lucruri în ultima vreme."
Griezmann

Ronald Koeman: "Nu m-am îndoit niciodată de Griezmann"

Rezultatele bune ale Barcelonei din ultima vreme se datorează în bună măsură evoluțiilor foarte bune ale lui Antoine Griezmann, care este probabil în cea mai bună formă de când a ajuns pe Camp Nou. Întrebat despre perioada fantastică a francezului, Koeman a spus că se aștepta la acest lucru: "Îmi amintesc că l-am sunat când am semnat cu Barca. I-am spus că am multă încredere în el. I-am spus că este important. Deși a început fără eficacitate, acum și-a revenit. Nu m-am îndoit niciodată de el."
Eternele întrebări din partea jurnaliștilor privind viitorul lui Messi nu au lipsit nici astăzi la conferința de presă, iar Koeman a răspuns că și-ar dori ca Messi să rămână, dar că decizia îi va aprține argentinianului: "Singurul care își poate decide viitorul este însuși Leo. Mi-aș dori să rămână. Îl văd fericit. Ne oferă multă eficacitate și calitate. Viitorul este în mâinile lui."
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo