Ronaldo a profitat de faptul că derby-ul dintre Juventus și Inter a fost amânat din cauza cazurilor de coronavirus din nordul Italiei și a plecat în grabă spre Madrid pentru a asista la meciul dintre Real Madrid și Barcelona. Nu i-a fost adversar lui Messi pe teren, însă le-a fost suporter de nădejde foștilor colegi de pe Bernabeu. Starul portughez a fost prezent pe Bernabeu pentru prima dată de la plecarea în vara lui 2018 în Serie A.
Mulți trăiau cu impresia că între Ronaldo și Perez lucrurile nu ar mai fi extrem de cordiale, în condițiile plecării lusitanului la Juve, însă cei doi se află într-o relație excelentă. Președintele Realului a fost atât de impresionat că Ronaldo a ales să vină special pe Bernabeu pentru acest meci încât l-a invitat în loja sa. Portughezul a refuzat politicos, din respect pentru Juve. Golgheterului all-time din Champions League nu i s-a părut natural să se afișeze lângă președintele altui club, mai ales că o astfel e asociere ar fi născut cu siguranță speculații.
"Cristiano Ronaldo a zguduit liniștea de dinainte de El Clasico cu prezența sa pe Bernabeu. Relația pe care o are cu Florentino Perez este una remarcabilă, iar președintele blanco a vrut să îi ofere loja sa, pentru a urmări împreună meciul. Ronaldo l-a refuzat, transmițându-i că nu i se pare o variantă ideală, pentru că ar da startul la speculații", notează Marca.
Fotbal
Piața transferurilor din 2023 se anunță a fi captivantă! Starurile aflate în ultimul an de contract
ACUM O ORĂ
De altfel, prezența lui Ronaldo pe Bernabeu a fost una extrem de discretă, el nedorind să atragă atenția în vreun fel. Pentru a nu da naștere la speculații și a evita întrebări incomode, lusitanul a plecat de la stadion cu 5 minute înainte de fluierul final, ratând astfel golul lui Mariano, din prelungiri.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Națiunilor UEFA
Messi și Ronaldo, întrecuți de un sârb care a reușit o performanță impresionantă la echipa națională
IERI LA 07:09
Premier League
Luptă dură pentru noul star al Ucrainei! Șahtior începe licitația de la 50 de milioane de euro
27/09/2022 LA 14:41