Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo, invitat de Perez în loja sa la El Clasico. Motivul pentru care CR7 i-a spus "nu"

Cristian Mihală

Publicat 02/03/2020 la 21:17 GMT+2

Cristiano Ronaldo a fost talismanul Realului în El Clasico, echipa sa impunându-se cu 2-0. Președintele Realului, Florentino Perez, l-a invitat pe fostul star al grupării blanco în loja sa, dar a fost refuzat. Nu pentru că între cei doi ar fi o relație tensionată, dimpotrivă, ci pentru că lui CR7 nu i s-a părut oportun.

cristiano ronaldo

Credit imagine: Eurosport

Ronaldo a profitat de faptul că derby-ul dintre Juventus și Inter a fost amânat din cauza cazurilor de coronavirus din nordul Italiei și a plecat în grabă spre Madrid pentru a asista la meciul dintre Real Madrid și Barcelona. Nu i-a fost adversar lui Messi pe teren, însă le-a fost suporter de nădejde foștilor colegi de pe Bernabeu. Starul portughez a fost prezent pe Bernabeu pentru prima dată de la plecarea în vara lui 2018 în Serie A.
Mulți trăiau cu impresia că între Ronaldo și Perez lucrurile nu ar mai fi extrem de cordiale, în condițiile plecării lusitanului la Juve, însă cei doi se află într-o relație excelentă. Președintele Realului a fost atât de impresionat că Ronaldo a ales să vină special pe Bernabeu pentru acest meci încât l-a invitat în loja sa. Portughezul a refuzat politicos, din respect pentru Juve. Golgheterului all-time din Champions League nu i s-a părut natural să se afișeze lângă președintele altui club, mai ales că o astfel e asociere ar fi născut cu siguranță speculații.
"Cristiano Ronaldo a zguduit liniștea de dinainte de El Clasico cu prezența sa pe Bernabeu. Relația pe care o are cu Florentino Perez este una remarcabilă, iar președintele blanco a vrut să îi ofere loja sa, pentru a urmări împreună meciul. Ronaldo l-a refuzat, transmițându-i că nu i se pare o variantă ideală, pentru că ar da startul la speculații", notează Marca.
De altfel, prezența lui Ronaldo pe Bernabeu a fost una extrem de discretă, el nedorind să atragă atenția în vreun fel. Pentru a nu da naștere la speculații și a evita întrebări incomode, lusitanul a plecat de la stadion cu 5 minute înainte de fluierul final, ratând astfel golul lui Mariano, din prelungiri.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo