La conferința de presă premergătoare partidei retur cu Manchester City, Zidane a oferit câteva detalii cu privire la situația lui Gareth Bale, care a fost lăsat la Madrid: "Există foarte multe zvonuri cu privire la situația lui, dar trebuie să știți că între el și mine există o relație de respect. Am avut o discuție privată cu el și vă pot spune doar că el nu și-a dorit să joace în acest meci, restul rămâne între noi.
Nu vă pot spune de ce nu vrea să joace, este ceva privat. Îl respect foarte mult și tot ce vorbim între noi va rămâne în vestiar. Nu știu ce va urma pentru el, acum este jucătorul lui Real Madrid. A preferat să nu joace în acest meci și mai mult nu vă pot spune", a spus Zidane, la conferința premergătoare partidei retur cu Manchester City, citat de Marca.

Manchester City – Real Madrid, în această seară de la ora 22.00

Liga Campionilor UEFA
Cine sunt fotbaliștii cu cele mai multe trofee Champions League câștigate! Un singur jucător are 6
ACUM 17 MINUTE
Manchester City - Real Madrid, manșa retur a optimilor de finală din Champions League, este programată azi, de la ora 22:00, pe Etihad. În meciul tur, băieții lui Pep Guardiola s-au impus cu 2-1. Ambele echipe au semnalat câte o absență de marcă, fapt care face acest duel și mai atractiv. În timp ce englezii nu se pot baza pe Aguero, galacticii lui Zidane vor trebui să se descurce pe teren fără căpitanul Sergio Ramos.
În orice caz, meciul va fi fără îndoială mult mai interesant decât partida tur. Atunci, madrilenii aveau probleme pe toată linia, însă după pandemia de coronavirus au revenit mai puternici, nu au mai făcut niciun pas greșit și au cucerit titlul în La Liga. Acum, băieții lui Zidane vor încerca să întoarcă scorul și să provoace un super-rezultat în deplasarea de pe Etihad, la mai bine de cinci luni de la meciul tur.
Bale a ajuns pe Bernabeu în vara anului 2013, iar de atunci a cucerit patru titluri de Champions League, unul în La Liga și trei de Cupă Mondială a cluburilor. Chiar dacă Bale este aspru criticat de fanii madrilenilor, el are parte și de suporteri în acest "război rece". În acest sezon, Bale a jucat 20 de meciuri în tricoul lui Real Madrid. El a reușit să înscrie 3 goluri și a oferit 2 pase decisive.
Liga
Gareth Bale pleacă de la Real și e la un pas de retragere! Anunțul de ultim moment al agentului său
16/05/2022 LA 16:56
Liga
Bale, "absent nemotivat" la sărbătoarea de la Real Madrid! Cum a explicat "gestul disprețuitor"
01/05/2022 LA 07:07