Ziarul de casă al Barcelonei, Sport a făcut anunțul alarmant după o interpretare a unei declarații comune făcute de șefii Barcelonei.
Sănătatea este pe primul loc și nu vom risca, pentru fotbal, îmbolnăvirea jucătorilor noștri
În cantonamentul Barcelonei s-au luat toate măsurile medicale necesare pentru că jucătorii să fie în siguranță, dar problemele pot apărea pentru Messi și compania în partidele pe care Barcelona ar trebui să le joace în deplasare.
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
ACUM 4 ORE

Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Barcelona nu este singura echipă îngrijorată

Consiliului Director al Barcelonei nu a luat încă o decizie finală, dar sunt voci care spun că sunt mai multe cluburi mari europene cae vor să facă o declarație comună în sensul suspendării competițiilor. UEFA și ligile naționale vor trebui să dea garanții pentru ca marile campionate să se reia în iunie. Ar fi mult mai rău și ar încheia orice activitate sportivă dacă sezoanele s-ar relua și unul dintre jucptori sau antrenori ar contacta COVID-19.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona a aprobat bugetul pentru 2021-2022: 765 milioane de euro
ACUM 5 ORE
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
ACUM 10 ORE