Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Schimbul verii! Barcelona trimite doi titulari în Anglia la schimb cu un star din Premier League

Vlad Dumitrescu

Actualizat 24/04/2020 la 16:01 GMT+3

Barcelona a oferit doi jucători celor de la Tottenham pentru a-l aduce pe Tanguy Ndombele pe Camp Nou.

Quique Setien of Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Barcelona vrea să aducă pe Camp Nou jucători mai impunători din punct de vedere fizic și a pus ochii pe Tanguy Ndombele de la Tottenham, jucător pe care gruparea londoneză a plătit 61 de milioane de euro în vară.
Clubul spaniol nu își permite să îl cumpere pe Ndombele din cauza impactului financiar cauzat de coronavirus așa că au oferit celor de la Tottenham doi jucători. Este vorba de fundașii Samuel Umtiti și Nelson Semedo, informează cei de la Sky Sports.
Presa engleză a informat anterior că Spurs este interesată de mijlocașul catalanilor Arthur dar antrenorul Jose Mourinho speră să aducă un mijlocaș cu un fizc mai impunător și cu calități defensive mai bune.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo