Sergio Ramos s-a despărțit de Real Madrid după 16 ani în care a scris istorie pe Santiago Bernabeu. Negocierile dintre Ramos și conducerea grupării madrilene pentru prelungirea contractului au fost lungi și în final nu s-a ajuns la un consens.
În cadrul conferinței de presă de "adio", Sergio Ramos a transmis un mesaj emoționant, dar a oferit și o explicație suplimentară privind motivul care a dus la acest deznodământ. Ibericul a precizat că nu partea financiară a contat, ci mai degrabă a fost vorba despre o neînțelegere de fond, deoarece el ar fi acceptat propunerea finală a clubului.
"Prima mea opțiune a fost să rămân. În ultimele luni, Real Madrid mi-a oferit un contract de 1 an, cu un salariu mai mic cu 10%. Banii nu au fost niciodată problema. Eu am vrut un contract pe 2 ani, dar apoi am acceptat propunerea ... doar că oferta de reînnoire a contractului avea o dată de expirare și nu știam despre asta. Nimeni nu mi-a dat un ultimatum.", a menționat Ramos.
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
ACUM 15 ORE

Sergio Ramos, în lacrimi la despărțirea de Real Madrid

Imediat după ce a luat cuvântul în cadrul conferinței de presă de astăzi, Sergio Ramos a izbucnit în lacrimi. Mesajul său a fost extrem de emoționant și s-a încheiat cu promisiunea fundașului că într-o zi va reveni pe Bernabeu.
"A sosit unul dintre cele mai dificile momente din viața mea. Nu am fost niciodată pregătit să-mi iau rămas bun de la Real Madrid (n.r. izbucnește în lacrimi).
Mulțumesc celor care au fost întotdeauna alături de mine. De asemenea, mulțumesc clubului meu, președintelui, pentru toată dragostea arătată, antrenorilor mei, angajaților clubului. Mă uit la fețele voastre și este inevitabil să nu fiu emoționat. Mulțumesc fanilor, ei m-aufăcut să zbor tot timpul și m-au ajutat să trec peste momentele dificile. Nu-mi place să-mi iau rămas bun de la Bernabeu, dar îl voi purta mereu în inima mea.
Se încheie o etapă unică în viața mea. Nimic nu va fi asemănător cu ceea ce am trăit aici. Vreau să arăt în continuare cel mai bun nivel al meu și să adaug un alt titlu la palmaresul meu. Vă mulțumesc tuturor. Ne vom revedea pentru că, mai devreme sau mai târziu, mă voi întoarce.", a spus Ramos.
Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
20/09/2021 LA 05:05
Ligue 1
Al Khelaifi, întrebat cum a putut refuza 220 milioane€ pentru Mbappe. Răspunsul oferit
08/09/2021 LA 15:15