Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sergio Ramos pune o singură condiție pentru a semna un nou contract cu Real Madrid

Nicu Savin

Publicat 01/05/2021 la 18:37 GMT+3

Sergio Ramos nu acceptat deocamdată oferta primită de la Real Madrid pentru prelungirea contractului. Presa iberică susține că fundașul își dorește să rămâne la clubul la care a scris istorie în ultimii 16 ani, dar pune o condiție clară.

Sergio Ramos of Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

"Telenovela" prelungirii contractului lui Sergio Ramos cu Real Madrid a început încă din toamna anului trecut și viitorul fundașului continuă să rămână un mare mister.
Ofialii de pe Bernabeu i-au făcut o ofertă capitanului echipei și chiar i-au transmis acestuia un ultimatum pentru a da un răspuns, dar cele două părți continuă să rămâne pe poziții de formă. Propunerea Realului consta într-un an de contract, pe același salariu ca și în prezent pentru Ramos.

Sergio Ramos vrea un contract pe doi ani

Realul are o strategie clară în privința jucătorilor tecuți de 35 de ani, și anume că nu le oferă acestora contracte mai mari de un sezon, dar jurnaliștii de la Marca scriu că Ramos își dorește o înțelegere pe 2 ani. Fundașul știe că ar putea obține un astfel de contract de la un alt club, pe un salariu cel puțin la fel de mare, astfel că le forțează mâna șefilor de pe Bernabeu. PSG este unul dintre cluburile care i-ar fi făcut o ofertă colosală căpitanului lui Real Madrid.
Contractul lui Ramos cu Realul expiră peste numai 2 luni, astfel că madrilenii nu mai au mult timp la dispoziție pentru a lua o decizie.
Real Madrid s-ar putea confrunta cu mari probleme la nivelul centrului defensivei dacă va rămâne fără Sergio Ramos în vară. Varane și Nacho sunt și ei în negocieri pentru semnarea unor noi acorduri, dar cel puțin în privința francezului au apărut informații că ar putea pleca.
Totuși, iminenta venire a lui David Alaba, care poate juca fără probleme fundaș central, precum și evoluțiile excelente ale lui Militao din ultima vreme îi face pe conducătorii "los blancos" să tergiverseze negocierile cu Sergio Ramos.
Tranferat în 2005 de la Sevilla, Sergio Ramos a devenit unul dintre cei mai importanți jucători din istoria lui Real Madrid, alături de care a cucerit inclusiv 4 trofee de Champions League. În cei 15 ani petrecuți până acum pe Santiago Bernabeu, Ramos a jucat peste 650 de meciuri, înscriind 99 de goluri, ceea ce pentru un fundaș este cu adevărat impresionant.
Programul Premier League 1-2 mai
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo