Sergio Ramos s-a operat de menisc la începutul anului, dar recuperarea sa a decurs perfect, astfel că fundașul a revenit în echipa lui Real Madrid la jumătatea acestei luni. Ulterior, fundașul central a fost convocat la naționala Spaniei pentru primele meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.
Ramos a jucat o repriză în egalul surprinzător cu Grecia, iar apoi nu a fost deloc folosit în partida câștigată cu greu de iberici în Georgia. Aseară, Ramos a intrat pe teren în minutul 86 al duelului cu Kosovo, iar după fluierul final a rămas să se antreneze în continuare. Din păcate, a resimțit dureri la piciorul stâng, iar în această dimineață, când s-a întors la club a fost supus unui control amănunțit.
Verdictul medicilor a fost dur. Ramos a suferit o ruptură musculară și va fi indisponibil cel puțin o lună. Vestea a venit ca un trăznet pentru Zidane, deoarece Real Madrid va juca în această perioadă cele mai importante meciuri ale sezonului. În 6 și 14 aprilie, madrilenii joacă în sferturile Champions League cu Liverpool, iar între acele confruntări o va înfrunta pe Barcelona în La Liga, meci care probabil va fi ultima șansă de a rămâne în lupta pentru titlu.
Liga Campionilor UEFA
Sergio Ramos a trăit de pe margine victoria Realului cu Liverpool! Mesajul postat de fundaș la final
07/04/2021 LA 08:18

Sergio Ramos, mesaj emoționant pentru suporteri după ce a aflat că va lipsi cu Liverpool și Barcelona

Sergio Ramos a confirmat faptul că va lipsi în perioada următoare, arătându-și dezamăgirea că nu poate ajuta echipa în cel mai important moment al sezonului.
"Ultimele săptămâni au fost destul de dure. O operație reprezintă întotdeauna o pauză sportivă și emoțională. Din fericire, am trecut repede peste, dar și în fotbal, ca și în viață, ghinionul joacă un rol major.
După meciul de ieri am rămas să mă antrenez, dar am resimțit dureri la piciorul stâng. Astăzi am fost supus unui control și s-a confirmat că am o ruptură musculară. Dacă există un lucru care mă doare este acela că nu pot ajuta echipa în aceste jocuri vitale ale sezonului și că nu pot întoarce pe teren dragostea și energia pe care mi-o transmiteți.
Tot ce pot să fac e să muncesc din greu pentru a reveni și să sprijin echipa cu sufletul.", a scris Ramos pe contul personal de Facebook.
Sergio Ramos nu și-a prelungit deocamdată contractul cu Real Madrid și îi ține în continuare în suspans pe fani. Căpitanul echipei are pe masă o ofertă, dar a ezitat până acum să dea un răspuns, existând posibilitatea de a încerca o altă aventură pe final de carieră.
https://i.eurosport.com/2021/03/30/3020534.jpg
Bundesliga
Xabi Alonso revine în fotbalul din Germania. Va antrena o echipă de Champions League
ACUM 6 ORE
Liga Campionilor UEFA
Mudryk, omul care e gata să doboare Realul: "Doar Mbappé, Neymar și Vinicius sunt peste el"
ACUM 13 ORE