Presa din Spania anunță că Ronald Koeman este încrezător că Barcelona va reuși să-i transfere pe Georginio Wijnaldum de la Liverpool și pe Memphis Depay de la Lyon în această vară. Tehnicianul olandez a transmis conducerii de pe Camp Nou inițial că îi vrea pe cei doi fotbaliști încă din această fereastră de transferuri, însă criza financiară generată de pandemia de coronavirus i-a făcut pe catalani să-și schimbe tactica.
Eric Garcia este în continuare prioritatea numărul 1 a lui Koeman, iar fundașul central al lui Manchester City ar putea ajunge pe Camp Nou chiar luna aceasta. Mai mult, Barcelona urmează să dea o lovitură prin aducerea lui Garcia în La Liga. Cotat la 20 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt, Garcia urmează a fi transferat de catalani în schimbul a doar 5 milioane de euro.

Ronald Koeman, pus pe fapte mari la Barcelona

Liga
Lovitură pentru Barcelona! Negocierile pentru prelungirea contractului lui Ansu Fati s-au împotmolit
16/10/2021 LA 18:09
El Mundo Deportivo transmite că Ronald Koeman speră la o reuniune cu foștii lui jucători din naționala Olandei, mijlocașul Wijnaldum și atacantul Depay. Înțelegerea lui Wijnaldum cu Liverpool expiră pe 1 iulie, ceea ce înseamnă că poate acum discuta cu alte cluburi despre transferul pe gratis în vară. Campionii din Premier League i-au oferit un nou contract la începutul lunii decembrie, dar Wijnaldum nu le-a dat pentru moment un răspuns.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Depay ar putea de asemenea să se alăture Barcelonei în vară pentru că a intrat în ultimele șase luni de contract la Lyon. Atacantul olandez a spus că este fericit la Lyon când a fost întrebat despre situația sa contractuală. Barcelona trebuie să gestioneze o situație financiară destul de grea în urma pandemiei de coronavirus, însă cei doi fotbaliști sunt doriți cu insistență de Koeman pe Camp Nou, iar în vară vor putea veni pe gratis în La Liga.
Liga
Koeman, ținut cu rugăminți pe banca Barcelonei! Cine l-a "implorat" pe Laporta să-i mai dea timp
13/10/2021 LA 14:29
Liga
Luis Suarez a dezvăluit cât a durat convorbirea prin care Koeman l-a îndepărtat de la Barcelona
07/10/2021 LA 06:22