Articol scris de Romeo Ene
Concret, în minutul 74, la scorul de 1-1, Benzema a fost faultat de portarul oaspeţilor, Bono, iar Los Blancos ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11m. Arbitrul a oprit jocul, însă a acordat penalty pentru Sevilla, după intervenţia VAR, la faza dinaintea penalty-ului obţinut de Benzema, când Militao a comis un henţ în propriul careu. Rakitic a marcat, iar Zinedine Zidane s-a arătat deranjat de felul în care arbitrul a tratat faza.
În timpul partidei, oficialii prezenți în tribunele arenei Alfredo Di Stafano au fost surprinși acuzând fără menajamente brigada de arbitri.
Fotbal
Zinedine Zidane a bătut palma pentru a reveni pe banca tehnică! Cu cine a ajuns la un acord
22/11/2022 LA 09:06

Zidane, nemulţumit de arbitraj

Antrenorul Realului, Zidane, a fost foarte supărat la finalul partidei: "Sunt foarte supărat!",.a declarat Zidane, potrivit Movistar. "Am vorbit cu arbitrul pentru a afla o explicație. Este într-adevăr complicat pentru că am meritat mult mai mult, dar asta este."
Francezul adăugat la conferința de presă: "Nu înțeleg nimic de la arbitru. Dacă era henţ la Militao, atunci era și la jucătorul de la Sevilla. Nu sunt convins de ceea ce mi-a spus. Nu vorbesc niciodată despre arbitraj, dar astăzi sunt supărat.Nu mă mai întreba despre asta, am spus deja ce cred. Ei trebuie să-mi explice regulile henţului și atât. Vom lupta până la sfârșit, până la moarte".
Întrebat dacă are încredere în VAR, Zidane a adăugat: "Am încredere în fotbal. Ceea ce spun este că am văzut două henţ-uri și l-a sancţionat doar pe al nostru."
Real Madrid ar fi putut trece pe primul loc cu o victorie, dar Los Blancos au rămas la două puncte în spatele rivalilor lor de la Atletico. Real este la egalitate de puncte cu Barcelona, iar pentru trupa lui Zidane urmează deplasarea de la Granada.
Cupa Mondială FIFA
Zidane vrea ca Mondialul din Qatar să se desfășoare normal! "Renunțați la polemici!"
25/10/2022 LA 08:08
Fotbal
Zinedine Zidane sărbătorește 50 de ani. Viața sa fabuloasă, rezumată în 50 de date semnificative
23/06/2022 LA 10:56