Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zinedine Zidane acuză arbitrajul după faza controversată din Real – Sevilla 2-2: "Nu înțeleg nimic"

Nicu Savin

Actualizat 10/05/2021 la 14:50 GMT+3

Real Madrid a remizat cu Sevilla, scor 2-2, în etapa 35 din La Liga şi a ratat şansa de a egala liderul Atletico, care terminase la egalitate pe terenul Barcelonei, scor 0-0. Partida a oferit, însă, un moment nemaiîntâlnit în fotbal.

Zinedine Zidane aa cuzat arbitrajul după meciul dintre Real Madrid și Sevilla (2-2)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Romeo Ene
Concret, în minutul 74, la scorul de 1-1, Benzema a fost faultat de portarul oaspeţilor, Bono, iar Los Blancos ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11m. Arbitrul a oprit jocul, însă a acordat penalty pentru Sevilla, după intervenţia VAR, la faza dinaintea penalty-ului obţinut de Benzema, când Militao a comis un henţ în propriul careu. Rakitic a marcat, iar Zinedine Zidane s-a arătat deranjat de felul în care arbitrul a tratat faza.
În timpul partidei, oficialii prezenți în tribunele arenei Alfredo Di Stafano au fost surprinși acuzând fără menajamente brigada de arbitri.

Zidane, nemulţumit de arbitraj

Antrenorul Realului, Zidane, a fost foarte supărat la finalul partidei: "Sunt foarte supărat!",.a declarat Zidane, potrivit Movistar. "Am vorbit cu arbitrul pentru a afla o explicație. Este într-adevăr complicat pentru că am meritat mult mai mult, dar asta este."
Francezul adăugat la conferința de presă: "Nu înțeleg nimic de la arbitru. Dacă era henţ la Militao, atunci era și la jucătorul de la Sevilla. Nu sunt convins de ceea ce mi-a spus. Nu vorbesc niciodată despre arbitraj, dar astăzi sunt supărat.Nu mă mai întreba despre asta, am spus deja ce cred. Ei trebuie să-mi explice regulile henţului și atât. Vom lupta până la sfârșit, până la moarte".
Întrebat dacă are încredere în VAR, Zidane a adăugat: "Am încredere în fotbal. Ceea ce spun este că am văzut două henţ-uri și l-a sancţionat doar pe al nostru."
Real Madrid ar fi putut trece pe primul loc cu o victorie, dar Los Blancos au rămas la două puncte în spatele rivalilor lor de la Atletico. Real este la egalitate de puncte cu Barcelona, iar pentru trupa lui Zidane urmează deplasarea de la Granada.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo