În această vară, lui Ramos i-a expirat contractul cu cea mai titrată formație din istoria fotbalului, iar în ultimul an au fost mai multe momente în care părțile s-au întâlnit pentru a pune semnătura pe altă înțelegere. Din păcate pentru fani, nu s-a ajuns la un acord, astfel că încă o legendă părăseşte Santiago Bernabeu.

Real Madrid nu a vrut să ţină cont de dorinţele lui Sergio Ramos

Încă de la început, căpitanul blanco a fost extrem de clar în a-și exprima opțiunile: doreşte un contract pe doi ani şi acelaşi salariu. Potrivit Marca, de partea cealaltă, Florentino Perez i-a transmis că nu poate să fie de acord cu o astfel de propunere. Argumentele au fost legate de vârsta lui Ramos (35 de ani), dar şi de incertitudinile privind starea lui fizică, în contextul în care în acest sezon a fost mai mult accidentat. Potrivit sursei citate, oficialii "albilor" au ţinut cu orice preţ să îşi păstreze oferta iniţială şi nu au fost deloc flexibili, chiar dacă în joc era viitorul unei legende a clubului. Astfel, Real i-a oferit un nou angajament pe un singur sezon, iar salariul urma să fie mai mic cu 10% decât cel avut în prezent.
Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
ACUM 13 ORE
Pentru Sergio Ramos prioritar a fost să continue cu formaţia din capitala Spaniei, însă a considerat că merită mai mult respect şi că boardul ar trebui să fie mult mai deschis în a-i asculta doleanţele. În paralel, au existat mai multe echipe puternice interesate de semnătura sa, astfel că a decis că cel mai bine ar fi să dea curs unei noi provocări.
"Real Madrid CF anunță că mâine (n.r. azi), joi, 17 iunie, la 12:30, va avea loc un moment de omagiu și rămas bun pentru căpitanul nostru Sergio Ramos, cu prezența președintelui Florentino Perez. Mai apoi, Sergio Ramos va veni în fața presei la o conferință", se arată în comunicatul madrilenilor.
Sergio Ramos este unul dintre cei mai titraţi jucători de fotbal din istorie, cucerind alături de Real Madrid toate trofeele posibile. Odată cu plecarea lui se încheie o eră, după ce în prealabil Real s-a despărţit de Ronaldo (2018), dar şi de arhitectul celor 3 Ligi ale Campionilor câştigate consecutiv, Zinedine Zidane.
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
17/09/2021 LA 15:40
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
16/09/2021 LA 21:01