Etapa a 35-a din La Liga se anunța una extrem de importantă în ecuația titlului. Messi&Co sperau la o victorie, astfel încât să treacă în clasament peste trupa lui Simeone. Una care a sosit pe Camp Nou cu o tactică bine stabilită: să se apere exact și să puncteze pe contra-atac. A rezultat, totuși, o partidă agreabilă, în care oaspeții au fost la înălțime. Portarii Ter Stegen și Oblak, doi dintre cei mai buni din lume, au fost poate cei mai buni de pe teren, însă rezultatul nu mulțumește pe deplin niciuna dintre echipe.
Asta pentru că nici Barcelona și nici Atletico Madrid nu mai depind exclusiv de ele în lupta la titlu. Cu un succes mâine, cu Sevilla, Real Madrid trece pe primul loc în clasament.
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
ACUM 9 ORE
În caz de egalitate de puncte cu Atletico Madrid la finalul sezonului, formația lui Zidane va fi declarată campioană, având avantajul meciurilor directe (2-0 în tur, 1-1 în retur). Și în duelul de la distanță cu Barcelona, formația blanco are meciurile directe mai bune, în cazul în care termină cu același număr de puncte precum marea rivală.

Probleme mari de lot pentru Real Madrid

Misiunea lui Real Madrid nu e nici departe una ușoară, chiar dacă rezultatul de azi o ajută. În primul rând, programul avut e cel mai greu, iar problemele de lot îi dau mari bătăi de cap staffului tehnic.
Înainte de duelul cu Sevilla, care poate fi extrem de important în perspectiva titlului, Real l-a pierdut pe Sergio Ramos. Abia revenit după accidentare, căpitanul suferă din nou, dar din câte se pare nu e vorba de o absență de lungă durată. Totuși, în duelul contra andaluzilor, fundașul nu va putea fi folosit.
"Sergio Ramos s-a accidentat, din păcate. Nu am riscat la Londra cu el, nu de asta suferă acum. Are nevoie de odihnă acum și sperăm că va fi alături de noi până se termină sezonul. Mâine, cu Sevilla, nu îl vom avea disponibil", a spus Zidane.
Infirmeria blanco e momentan plină, apărarea fiind practic decimată. Pe lângă Ramos, Dani Carvajal, Lucas Vazquez, Ferland Mendy și Raphael Varane sunt toți indisponibili pentru confruntarea de duminică, împotriva Sevillei.

Programul în lupta pentru titlu în La Liga

Etapa 35
 • Barcelona - Atletico Madrid 0-0
 • Real Madrid - Sevilla
Etapa 36
 • Atletico Madrid - Real Sociedad
 • Levante - Barcelona
 • Granada - Real Madrid
Etapa 37
 • Bilbao - Real Madrid
 • Atletico Madrid - Osasuna
 • Barcelona - Celta Vigo
Etapa 38
 • Eibar - Barcelona
 • Real Madrid - Villarreal
 • Real Valladolid - Atletico Madrid
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
15/05/2022 LA 19:38