Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pleacă Zidane de la Real Madrid? "Atracția fatală" prinde contur. Anunțul făcut de francez

Cristian Mihală

Actualizat 08/05/2021 la 18:38 GMT+3

Zinedine Zidane a alimentat zvonurile care îl dau din vară pe banca lui Juventus, formația la care a strălucit ca jucător, înainte de transferul la Real Madrid.

Zidane.jpg

Credit imagine: Eurosport

Contractul lui Zidane expiră în vara anului 2022, dar are stipulată o clauză de reziliere pe care o poate activa când dorește. În ultima vreme, jurnaliștii din Spania au tot discutat despre posibilitatea ca fostul campion mondial să plece de pe Bernabeu încă din această vară.
Săptămâna aceasta, în presa italiană a fost lansată o ipoteză despre care s-a tot vorbit în ultimii ani. Tuttosport, publicația "de casă" a lui Juventus, l-a transformat pe Zidane în favoritul numărul 1 pentru postul de antrenor în sezonul următor, în locul lui Andrea Pirlo. Jurnaliștii din Peninsulă i-au dedicat prima pagină tehnicianului francez, care a jucat la "Bătrâna Doamnă" în perioada 1996-2001. "Zizou - Juve: Atracție fatală", a titrat Tuttosport, pe prima pagină a ediției de acum câteva zile.
În conferința de presă de dinaintea partidei cu Sevilla, fostul mare mijlocaș a fost întrebat în legătură cu această ipoteză și a alimentat și mai mult zvonurile. Putea spune răspicat că rămâne, însă a preferat să fie enigmatic.
"O să fac misiunea foarte ușoară pentru club, pentru că mi-a dat totul. Dar problema mea acum este Sevilla, nimic mai mult. Mă concentrez strict pe Sevilla și pe ce a mai rămas de jucat din campionat", a spus Zizou, potrivit Marca.

Zidane are bătăi de cap în lot: Sergio Ramos s-a reaccidentat

Înainte de duelul cu Sevilla, care poate fi extrem de important în perspectiva titlului, Real l-a pierdut pe Sergio Ramos. Abia revenit după accidentare, căpitanul suferă din nou, dar din câte se pare nu e vorba de o absență de lungă durată. Totuși, în duelul contra andaluzilor, fundașul nu va putea fi folosit.
"Sergio Ramos s-a accidentat, din păcate. Nu am riscat la Londra cu el, nu de asta suferă acum. Are nevoie de odihnă acum și sperăm că va fi alături de noi până se termină sezonul. Mâine, cu Sevilla, nu îl vom avea disponibil", a mai spus Zidane.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo