Contractul lui Zidane expiră în vara anului 2022, dar are stipulată o clauză de reziliere pe care o poate activa când dorește. În ultima vreme, jurnaliștii din Spania au tot discutat despre posibilitatea ca fostul campion mondial să plece de pe Bernabeu încă din această vară.
Săptămâna aceasta, în presa italiană a fost lansată o ipoteză despre care s-a tot vorbit în ultimii ani. Tuttosport, publicația "de casă" a lui Juventus, l-a transformat pe Zidane în favoritul numărul 1 pentru postul de antrenor în sezonul următor, în locul lui Andrea Pirlo. Jurnaliștii din Peninsulă i-au dedicat prima pagină tehnicianului francez, care a jucat la "Bătrâna Doamnă" în perioada 1996-2001. "Zizou - Juve: Atracție fatală", a titrat Tuttosport, pe prima pagină a ediției de acum câteva zile.
În conferința de presă de dinaintea partidei cu Sevilla, fostul mare mijlocaș a fost întrebat în legătură cu această ipoteză și a alimentat și mai mult zvonurile. Putea spune răspicat că rămâne, însă a preferat să fie enigmatic.
Liga
Cum ar fi arătat cele mai tari echipe din La Liga dacă nu ar fi vândut niciun jucător în ultimii ani
29/04/2022 LA 09:24
"O să fac misiunea foarte ușoară pentru club, pentru că mi-a dat totul. Dar problema mea acum este Sevilla, nimic mai mult. Mă concentrez strict pe Sevilla și pe ce a mai rămas de jucat din campionat", a spus Zizou, potrivit Marca.

Zidane are bătăi de cap în lot: Sergio Ramos s-a reaccidentat

Înainte de duelul cu Sevilla, care poate fi extrem de important în perspectiva titlului, Real l-a pierdut pe Sergio Ramos. Abia revenit după accidentare, căpitanul suferă din nou, dar din câte se pare nu e vorba de o absență de lungă durată. Totuși, în duelul contra andaluzilor, fundașul nu va putea fi folosit.
"Sergio Ramos s-a accidentat, din păcate. Nu am riscat la Londra cu el, nu de asta suferă acum. Are nevoie de odihnă acum și sperăm că va fi alături de noi până se termină sezonul. Mâine, cu Sevilla, nu îl vom avea disponibil", a mai spus Zidane.
Ligue 1
"Sergio Ramos știe că a greșit!" În ce condiții ar fi putut să continue la Real Madrid
21/04/2022 LA 04:47
Ligue 1
Sergio Ramos, convins că mai poate juca încă "4-5 ani la nivel înalt"! Dezvăluirile fotbalistului
12/04/2022 LA 05:48