Lionel Messi a marcat joi seara, în meciul împotriva Granadei, cel de al 26-lea gol al sezonului în La Liga și , totodată, cel de-al 15-lea împotriva andaluzilor. Granada devine cea de a 17-a echipă spaniolă căreia Messi îi marchează cel puțin 15 goluri în carieră. Chiar și așa, oaspeții au învins surprinzător Barcelona, pe Camp Nou, scor final 2-1.
Cu un succes, Barcelona ar fi trecut în fruntea clasamentului, astfel că presiunea a fost mare. Ronald Koeman a fost ca un leu în cușcă pe margine, iar în minutul 66 a fost eliminat. La final, tehnicianul batav a dezvăluit că nu i-a vorbit impertinent celui de-al patrulea oficial, așa cum a susținut acesta și a explicat că, din contră, arbitrul de rezervă a fost cel care i-a adresa cuvinte urâte.
"Nu înțeleg. Potrivit lui Carlos Naval, am fost lipsit de respect față de al 4-lea oficial, dar nu i-am zis nimic rău. Nu l-am insultat, e incredibil. Dacă acest al 4-lea oficial vrea să fie în centrul atenției...I-am spus ceva, dar politicos. El a fost cel care mi-a răspuns într-o manieră impertinentă. El a dat dovadă de lipsă de respect față de mine. Dacă îmi vor pune vorbe în gură în raport, trebuie făcut ceva", a explicat tehnicianul olandez la conferința de presă, citat de Marca.
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
ACUM 13 ORE

Koeman e convins că Barcelona poate câștiga titlul

Barcelona este pe locul 3 în campionat, într-un final de sezon nebun, în care 4 echipe sunt despărțite de doar 3 puncte. Catalanii sunt la două lungimi în spatele lui Atletico Madrid, însă au avantajul meciului direct, care se va juca pe Camp Nou. Koeman rămâne optimist că formația sa se poate impune, mai ales că titlul nu depinde de rezultatele indirecte.
"Nu ne-am concentrat deloc în repriza a doua, mai ales în defensivă. Ne-am creat ocazii de a marca la 1-0, dar nu le-am putut fructifica. A apărut confortul, lipsa de concentrare. D-asta am pierdut. Granada s-a apărat foarte bine, ne-a închis toate culoarele în partea a doua. Trebuie să acceptăm că am pierdut, deși suntem extrem de dezamăgiți că am pierdut o asemenea oportunitate. Au mai rămas 5 meciuri de jucat și depindem doar de noi. Dacă le câștigăm pe toate, suntem campioni", a mai spus Koeman.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
24/05/2022 LA 07:23
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19