Lionel Messi a marcat joi seara, în meciul împotriva Granadei, cel de al 26-lea gol al sezonului în La Liga și , totodată, cel de-al 15-lea împotriva andaluzilor. Granada devine cea de a 17-a echipă spaniolă căreia Messi îi marchează cel puțin 15 goluri în carieră. Chiar și așa, oaspeții au învins surprinzător Barcelona, pe Camp Nou, scor final 2-1.
Cu un succes, Barcelona ar fi trecut în fruntea clasamentului, astfel că presiunea a fost mare. Ronald Koeman a fost ca un leu în cușcă pe margine, iar în minutul 66 a fost eliminat. La final, tehnicianul batav a dezvăluit că nu i-a vorbit impertinent celui de-al patrulea oficial, așa cum a susținut acesta și a explicat că, din contră, arbitrul de rezervă a fost cel care i-a adresa cuvinte urâte.
"Nu înțeleg. Potrivit lui Carlos Naval, am fost lipsit de respect față de al 4-lea oficial, dar nu i-am zis nimic rău. Nu l-am insultat, e incredibil. Dacă acest al 4-lea oficial vrea să fie în centrul atenției...I-am spus ceva, dar politicos. El a fost cel care mi-a răspuns într-o manieră impertinentă. El a dat dovadă de lipsă de respect față de mine. Dacă îmi vor pune vorbe în gură în raport, trebuie făcut ceva", a explicat tehnicianul olandez la conferința de presă, citat de Marca.
Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
ACUM 7 ORE

Koeman e convins că Barcelona poate câștiga titlul

Barcelona este pe locul 3 în campionat, într-un final de sezon nebun, în care 4 echipe sunt despărțite de doar 3 puncte. Catalanii sunt la două lungimi în spatele lui Atletico Madrid, însă au avantajul meciului direct, care se va juca pe Camp Nou. Koeman rămâne optimist că formația sa se poate impune, mai ales că titlul nu depinde de rezultatele indirecte.
"Nu ne-am concentrat deloc în repriza a doua, mai ales în defensivă. Ne-am creat ocazii de a marca la 1-0, dar nu le-am putut fructifica. A apărut confortul, lipsa de concentrare. D-asta am pierdut. Granada s-a apărat foarte bine, ne-a închis toate culoarele în partea a doua. Trebuie să acceptăm că am pierdut, deși suntem extrem de dezamăgiți că am pierdut o asemenea oportunitate. Au mai rămas 5 meciuri de jucat și depindem doar de noi. Dacă le câștigăm pe toate, suntem campioni", a mai spus Koeman.
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
ACUM 8 ORE
Ligue 1
Messi, o dezamăgire la PSG. Total neașteptat: cum arată în acest moment cotele pentru Balonul de Aur
ACUM 9 ORE