Articol scris de Romeo Ene
Acesta a intrat în minutul 75 al meciului cu Elche din campionat şi era de aşteptat ca acesta să fie în lot pentru meciul cu Atalanta, însă Hazard nu va evolua, anunţă Marca.

Accidentările pe termen lung, marea problemă a lui Eden Hazard

Cupa Mondială FIFA
Sergio Ramos a rupt tăcerea, după ce a fost lăsat în afara lotului Spaniei pentru CM din Qatar
14/11/2022 LA 16:19
Eden Hazard va fi principala absenţă a lui Zidane pentru meciul cu Atalanta. În primele 15 minute, atunci când presa din Spania a avut acces la antrenamentul madrilenilor, Hazard nu s-a antrenat alături de colegii săi, ceea ce înseamnă, conform sursei citate, că nu va fi în lotul echipei pentru meciul din Champions League.
Clubul urmează să precizeze dacă este o recidivă a accidentării belgianului sau o altă accidentare. Problemele fizice nu par să-i dea pace lui Hazard, care a fost mai mult accidentat în acest sezon decât a jucat.
El oricum nu era anunţat ca fiind titular (nu putea duce mai mult de 30-35 de minute, după o aşa pauză=, însă ar fi putut reprezenta o soluţie în plus pentru Zidane, în funcţie de evoluţia rezultatului partidei. Datorită calităţii şi experienţei pe care o are, Zizou ar fi dorit să-l trimită pe teren în ultimele 15 minute, însă planurile francezului au fost date peste cap de situaţia fizică a fostului jucător de la Chelsea.
Deocamdată, nu există un raport medical care să precizeze faptul că Hazard a suferit o nouă accidentare, însă situaţia fotbalistului este mai mult decât îngrijorătoare. El a ratat deja 21 de partide în acest sezon din cauza accidentărilor şi a evoluat doar în 14. Are doar 646 de minute pentru Real Madrid în acest sezon şi 3 goluri, 2 în La Liga şi unul în UEFA Champions League.

Ramos, refăcut pentru meciul cu Atalanta

Dacă Eden Hazard nu va putea evolua cu Atalanta din cauza problemelor de ordin fizic, Sergio Ramos a fost refăcut şi va putea fi pe Bernabeu la partida de marţi, din returul optimilor Ligii Campionilor.
De altfel, Ramos a jucat 61 de minute în partida cu Elche din campionat pentru a căpăta ritm de joc. Astăzi spaniolul s-a antrenat normal alături de colegii săi, fiind anunţat titular, rămâne de văzut sistemul pe care îl va aborda Zizou, care a început cu 3 fundaşi centrali la partida cu Elche din campionat.
De asemenea, Marcelo s-a antrenat normal alături de colegii săi. Brazilianul nu a evoluat împotriva lui Elche, iar el ar putea juca mâine titular cu Atalanta.
În campionat, Real Madrid se află pe locul 2, la 6 puncte de liderul Atletico Madrid, dar campionatul pare relansat, având în vedere programul celor trei granzi până la sfârşitul sezonului.
Cupa Mondială FIFA
Sergio Ramos nu a fost inclus în lotul Spaniei pentru Mondial! Reacția promptă a unui star de la PSG
11/11/2022 LA 12:41
Cupa Mondială FIFA
Carlo Ancelotti știe cine e jucătorul care nu trebuie să lipsească din lotul Spaniei pentru Mondial
03/11/2022 LA 16:07