Real Madrid a avut un sezon de coșmar în privința accidentărilor, dar lucrurile tind să revină la normal chiar înainte de cea mai importantă perioadă a acestei stagiuni.
Sergio Ramos și Eden Hazard au reînceput de ceva timp antrenamentele individuale, iar astăzi cei doi s-au antrenat cot la cot cu echipa.
Ramos a fost operat la meniscul genunchiului stâng pe 6 februarie. Absența sa era estimată la aproximativ 6 săptămâni, dar căpitanul madrilenilor a surprins pe toată lumea și a revenit la antrenamente după doar o lună și câteva zile.
Cupa Mondială FIFA
Sergio Ramos, mesaj de lider adevărat, după ce Spania a părăsit în genunchi Mondialul din Qatar
07/12/2022 LA 11:15
Citește și: REAL MADRID, ULTIMATUM PENTRU RAMOS! CĂPITANUL ARE O OFERTĂ PE MASĂ ȘI TREBUIE SĂ IA URGENT DECIZIA
În schimb, Eden Hazard a suferit o ruptură musculară pe 3 februarie și s-a crezut că va lipsi doar aproximativ 3 săptămâni, dar săptămâna trecută belgianul a resimțit dureri în zona respectivă și a fost nevoit să reducă intensitatea antrenamentelor. Astăzi, el s-a antrenat însă normal și toată suflarea madrilenă speră că seria accidentărilor sale s-a încheiat.

Ramos și Hazard ar putea juca cu Atalanta

Dacă lucrurile vor decurge normal, atât Sergio Ramos, cât și Eden Hazard vor fi apți pentru returul cu Atalanta din optimile Champions League. În privința căpitanului "los blacos", acesta ar putea bifa câteva minute chiar în partida cu Elche de sâmbătă.
După remiza cu Atletico Madrid din etapa trecută, șansele la titlu ale Realului au scăzut considerabil, astfel că Champions League va reprezenta principalul obiectiv al formației de pe Bernabeu. În aceste condiții, returul cu Atalanta va fi crucial. Madrilenii sunt favoriți după ce s-au impus în Italia cu 1-0, dar Atalanta este o echipă imprevizibilă, care poate oricând face un meci mare, deci calificarea nu e jucată.
Fotbal
Eden Hazard și-a anunțat retragerea de la naționala Belgiei! Mesajul emoționant al starului
07/12/2022 LA 10:48
Cupa Mondială FIFA
Sergio Ramos a rupt tăcerea, după ce a fost lăsat în afara lotului Spaniei pentru CM din Qatar
14/11/2022 LA 16:19